0 oy
434 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşimle kaynım ortak ev yaptırıyorlar 3 katlı en 3'de oturacağım kaynım da ikincide oturacak 1 kat boş kalacak ve kaynanam var kayınbabam ve büyük bir görümcem var yani şimdi ortada bir şey yok da ileride girmek isteyebilirler ama ben istemiyorum çünkü bana karşı iyi değiller ve bu evi de eşimle kaynım ortak yapıyorlar kayınbabam bir kuruş bile vermiyor anlayacağınız yani hazıra konmak gibi olacak kayın babama eve var ama kardeşinin adında yani o zaman kardeşi çıkarabilir bunları ve ben koymak istemiyorum yani ne yapabilirim siz olsaydınız alırım mıydınız yi olsalar insan bir şey demez ama ben onların kötülüklerini düşündükçe yani görmek bile istemiyorum ben eşimin orada bile ev yaptırmak istemiyordum onlara daha çok uzak olmasını istiyordum ve eşim karşı karşıya ev yaptı çok zoruma zaten gülüyor ayrı bir dert Bir de onları da en altta koyarsan cinnet geçiririm

15 Cevaplar

+3 oy
(7,594 puan) tarafından
Koymak istemiyorum ne demek ya. Onu büyüten bu yaşa getiren ana babasını KENDİ PARASI ile yaptığı eve sırf sen sevmiyorsun onları diye almayacaksa öyle evlada yazılar olsun. 

Aynı evde yaşamak sorunda değilsin ama başka evde yaşamasına karışamazsın. He kendi paranla yapmışsındır o evi o zaman yine zorunda değilsin kimi istersen o oturur
tarafından
Eşimin taksisi bozuldu bir ay evin önünde durdu paraları vardı bir kuruş vermedi eşim bana düştü altinlarimi verdim ve eşim ise gudemedi paralı vardı ailesi vermedi kendi ailemden istedim ben doğum yaptım cebimizde 5kurus yoktu onlar bı kuşus vermedi kayın babam diğer oğluna 5kurus verme dedi öyle olan insanlara ev verirmisin
(693 puan) tarafından
Bakmış büyütmüş sana koca olacak yasa getirmiş yeter değil mi birazda oguları baksın bi zahmet
(7,594 puan) tarafından
Ya bunlar eşin ile anası babası arasında olan bişey. Eşin istyorsa kardeşiyle beraber evi verir.
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ne olursa olsun iki oğlum ev yapacak bana da boş daire versinler isterim yani ne bilim 
(7,227 puan) tarafından
Aynen valla:) ben onlara oturma desem oğlumda aynısını Allah korusun yapmasın diye razı olurdum.
0 oy
(968 puan) tarafından
Yani onlar bir kurus vermiyor demissin bunu kardesler sorun etmiyorsa beb karismam imkanim varsa yapilir sonucta annesi babasi bu zamana kadar buyutmus sen bu ev mevzusundan bosannak isteyen kisi degilmisin.. kuzum sende cok gecimsizssin boyle giderse esin tahammul etmeyecek herseye sorun cikariyosun bana oyle geldi
tarafından
Evet canım benim :)
tarafından
Ben aynı çatı altında oturmak istemiyorum
(968 puan) tarafından
Cok negatifsin bence biraz hayata pozitif bakamaya ihtiyacin var herseyin olumsuzunu goruyorsun esinin maddi durumu iyiymis kaynananin karsisina ev yapiliyormus zaten  onunla yasamiyorsun en azindan ne kadar sevmesende bu insanlarla yuzyuze bakiyorsun   bence anlasmaya bak belliki seninde hatalarin var cnku anlattigin kadariyla cok olgun bi dusunce yapin yok esin ve cocuklarin icin biraz pozitif ol.. cocuklarin sevgiyle kalabalk bi ailede buyume sansi var bunu kullan
tarafından
İnsan olanla buyukur
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Ben olsam bende vermem kimse kusura bakmasin vicdanda bahsetmesin kötülük yapan insanlarin iyilik görmeye hakkı yok diye düşünüyorum 
tarafından
Canım çok kötüler acayip kötüler yani kaan'a kayınbabam bile sana terbiyesiz diyor ahlaksız diyor kayınbabam Bir de sana küfür kaynanan ayrı der ondan sonra kocanı eline ayağın altına almışlar ve ondan sonra ben bunları nasıl altıma oturtayım zaten uzaktan benimle geçmem bozulacak da altında otursa biz bazıları diyorlar da yok oğludur bilmem nedir madem oğulları ya şimdiye kadar benim eşim onlardan hiçbir şey gelmezsen çocuğum olsa birine bile bir hediye bile almadılar
(5,700 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin eger sizin geciminizi bozacaksa asla musade etme
tarafından
Asla zaten müsaade etmem eğer öyle bir şey yaparlarsa da varlar balyozu getirin bütün kapıları pencereleri her şeyi kırarım çakma yakarım evi yakarım çıkar giderim bu kadar basit
tarafından
He çakmağı alır yakarsın evi çok basit nekadar çocukca düşünceler kusura bakma canım görmek istemiyo olabilirsin ama onlar ev yaptırsa oğullarına vermese oğlunun zoruna gitmezmi saçma sapan düşünme otursalar bile evlerine gitmezsin görmezsin bukadar basit bişey yapıcağın da hesap vermek zorunda da değilsin
tarafından
Onlar senin yediğine bile karışan imar ve ben şuan kirada oturuyorum uzak olduğum halde bide aynı çatı altında oturarmam
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Valla canım bizim bir evimiz yok şuan eşim biz evlenmeden evvel ailesine ev yapmış ne var ne yoksa onlara harcamış beni ilgilendirmiyor ben evli değildim çünkü o zaman ama evlendikten sonra yapıp ailesini oturtmak istese gene karışmam Haa benim huzurumu bozacak olsalar ki eminim bozarlar hele de beni sevmedikleri için her halükarda bozarlar o zaman da eşime gününü gecesini zehir ederim kendi seçimi yani koyarsa ailesini sonuçlarına da kendi katlanır huzursuz bi yaşama kendi katlanacak
tarafından
Canım aynı benim eşim de öyle bekarken yapmış çalışmış her şeyini yemişler ha bir değeri olsa onların gözünde o zaman derim ki tamam değer var değer veriyorlar eşimi hiç sevmez Bir de sevmezler diye bir de gerçekten çok iyi değil yani onlara kimse tahammül edemez bir de oradan çıkmak istiyor elltim ve ben kaç kere gecumim bozuldu onlardan
(1,382 puan) tarafından
Bizimkiler de aynı öyle işte alışmışlar yemeye hep bana hep bana ben tepki koydum diye delirdi kaynana izin verme eşinle o kadar mutlu ol gözük ki hepsi delirsin
tarafından
Alaha havele ediyirum onlari
(1,382 puan) tarafından
Bende Allaha havale ediyorum valla
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Eşinin annesi babası sokağa atacak halleri yok ya canım neden babasından para alsın 3 kat yaptığına göre öyle düşünüyor başta kabul etmeyecektin ben ayrı bir semtte tek oturmak istiyorum diye kötülerse bu şekilde olur ama senin lafınla eve sokmayacaklarınj sanmam kaynında var çünkü 
tarafından
Zaten kayın babamın emekli maaşı var ve kendileri yani kirada oturabilirler ve ben istemiyorum bana kira verseler bile ben altımda istemiyorum kaynım yani bilmiyorum ama kaynım da istemez bence onları düşünüyorum eğlen kızı daha bunları bilmiyor ve benim kaynıma yaptıkları iyilikleri eşime yapmadıkları için zoruma gidiyor ya çok çok oldu ben oraya heba ederim onlara veririm ben çıkarım oradan zaten eşim de tahammül etmez yine duruma bakacağız inşallah yani korktuğum başıma gelmez
(6,438 puan) tarafından
Ee başlamadan konuş o eve harcadığın parayla ne güzel ev alırsın ev yaptırmak kolay mı
tarafından
Canim ben kaç kere post açtım boşanacaksın ama eşim dinledi sagulsun burdaki arkadaşlar kocan sana ev yapacak boşanacaksın dediler
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Evi alan oğulları gelmekte kalmakta hakları heleki boş daire varsa ilk önce anaya babaya teklif edilir istemezler se kiraya verilir değerlendirilir ha sade senin dairen olsa aynı evde yaşamak istemeyebilirsin buna hakkın var ama boş daireyeyse gelmeyin demek te ne bileyim bizde yaşlanamaz evladin sana yapsa gelin istemese sen ne düşünürsün bunuda düşün ne kadar kötüce olsa ana baba atilmaz
tarafından
Vala benim gelinimle isim yok onun arasında benim aramda mesafa olacak benim3tane oğlum var ben bir kusurunu dahi istemem
(2,467 puan) tarafından
Benimde allah bağışlarsa bir oğlum iki kizim var cok şükür şimdi bende onlar kendini kurtarsin geçindirsin yuvalarında huzurlu olsunlar ben birsey istemem diyorum elbet ama zaman ne gösterir kim kime muhtaç olur ancak allah bilir evlatlarim bir olup ev yaptirırsa onlara yıllarca bakan büyüten analarınada  bir göz oda da olsa gel büyür desinler isterim  rabbim hayirli evlatlar evlatlarimizada hayirli eşler merhametli eşler nasip etsin ins
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Bence bırak ta ona kocanla kayninn karar versin yapan onlar 
tarafından
Ben zatane herşeyi onlara bıraktım gecinemedigim insanın benim isimde yeri yok
0 oy
tarafından
Ben olsam asla istemezdm bende kaynımı sevmiyorum arada geliyoruz o bile zor geliyo
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Haksızsın bence canm aranzda ne geçti bilmediğim için ona bisey diyemicem. Ama adamın 2 oğlu var o yasa babaları getirdi bi daire verms anasına babasına cok mu
tarafından
Versinler uzaktan versinler benim altıma vermesinler anladın mı benim gözüm parasında pulunda değil ben aynı ortamda onlarla kalamam eşim versin bir daireye uzak versin ne ben onları göreyim ne ben onlar beni görsün bazıları diyor belki cimridir cimrilikten değil ben onlarla anlaşamam sen bana yaptıklarını ben unutamıyorum gerçekten unutamıyorum Bir de görümcem var görümce belası hele onun yaptıklarını hiç unutamıyorum ben onlarla aynı ortamda oturtturursam ya bana inadına ha bana böyle kara yazı yapıyorlar
(6,399 puan) tarafından
Canm 3 ev yaptıklarına göre onları da düşünmüşlerdir. Bastan kabul etmeseydin eltiyle oturmak da bazen mesele oluyor. Benm teyzemde 3 eltisiyle aynı apartmanda daire alındı paraları ortak diye istemedi diretti baska apartmana geçti onlardan ayrı birde siz kendiniz yapıyomussunuz bastan istemeyebilirdn. Kendi yaptıgın ev nerde apartmanda ev almak nerde o kadar durumunuz varsa esine teklif et baska yerde al diye. Ama bazıları da var anasını babasını yanında istiyo
tarafından
Aynen anasından ayrilamadi
0 oy
tarafından
Ya sonuçta herkesin dairesi var seninle yaşamıycaklar ki 
tarafından
Kayın baban gitigine karisra ne giydiğini görümcem kiskanirsa kaynana hesap vermek zorunda kalirdan istermisin aynı apartmanda
tarafından
Yok o zaman istemezdim :D
0 oy
(973 puan) tarafından
Son söz sizdemi bitiyor eve almak almamak sizemi kaldı kaldiki adamın iki oğlu yatırıyor para verir vermez onların sorunu kocanın mali durumu iyi belliki anlasamiyirsan çok çok şart edersin otururlarsa gitmem gelmesinler dersin bu kadar yani kocanız oturacaklar dese ne yapacaksınız hey Allah'ım ya sizin postlariniz sürekli aynı konu insanlar geçim derdinde sizde fazla maldan ne yapacağınızı şaşırmışsiniz
tarafından
Vala resmen boşarım çok çok oldu istemiyorum okadar sevmiyorum ben de diyorum sevmiyorum sende ailemi sevme
(973 puan) tarafından
Ne kadar rahatsiniz üç çocukla boşanma sebebi ev mevzusu herkes evlenip çocuk sahibi olmasa keşke yazık olan çocuklara oluyro
tarafından
Düşünün okadar dogurmuslar kendilerinden okadar kötüler
0 oy
(693 puan) tarafından
Doğur bak büyüt geceleri uyuma gündüzleri oturma evlendir ev yapsınlar eşi gelsin binada oturmamı istemesin tuhaf hiç evladınız olmayacak mi varsa büyümeyecek mi anlasmıyor olabilirsiniz ama ailesi onlar iki kızım var 1 yaş 20 günlük neler çekiyorum gram uykuya sıcak çaya hasretim hele büyüdükçe dertlerini düşünemiyorum büyüyünce bize bakarlar diye hayaler kuruyoruz eşimle sonra evlendir seni istemesinler yazık verilen emeklere 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Çok yanlış bir düşünce. Anne baba hakkı çok önemli ve senin anne baban olsa hiçbir şey vermeseler bile yaşlılıklarında iyi olmaları için vermez misin evi?
0 oy
(17,217 puan) tarafından
Parayı kocan kazanıyor seni hiç bir şekilde mağdur etmiyor mülk olarak senden kaçırıp onların üstüne yapmıyor hala daha ne istiyorsunuz hazıra konmak değil ayrıca doğurup büyüttüğü evladın imkanlarından faydalanmak o ve ben eminim ki kendin çalışıp kazanan bir insan olsaydın kendi ailene aynı muameleyi reva görmezden ortada daha hiç bir şey yokken bu kadar bilenmek niye ?
tarafından
Bilenmek değil ya size diyorum ki iyi olsunlar canımı yesinler ama beni burda çok hor gordululer dusladilar anladınız mı kocamla arami çok bozdular ben 5senedir herşeyi yaptılar gözden gormyip geldim ve iyi olsunlar vala zoruma gitmez en iyisini veririm ben daha önce onlara yapmitigimi kimse yapmadı ya

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,778 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
23 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miractoprak28 (0 puan) tarafından soruldu