0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Ay kızlar iki gündür esimle annemdeydik geldim eve evi şupur baştan banyolari yıka mutfağı düzenle dolapları sil bı kaç başlığımız öldü biz yokken bakanlar vardı bide 70km uzaklık annemler otobüs bunalttı of valla çamaşırları topladim daha yemek yapması marketi var ay kadın olmak çok zor cidden gittik yeni balık aldık yok kuş kafesi temizlicm edicm bna da yazık günah yaaaa:((((

8 Cevaplar

0 oy
(5,751 puan) tarafından
 Ben hergun temizliyorum valla;))) Aksam yine ayni oluyor
(7,343 puan) tarafından
Aynen ayakta durmaktan yoruluyoruz temizliği batsın:((
(252 puan) tarafından
Çok zor ya hergun keşke dagilmasa bı iki gün jajaa
-Reklam-
0 oy
(12,843 puan) tarafından
Ben de sabah 8de kalktım temizlik yaptım kuşumuz 2 yavru çıkarılmıştı ikiside ölmüş bugün ;(
(252 puan) tarafından
Ya bizde şimdi çift alcaz Çarşamba bakalm onlarda yavruluyomus bizde vardı yapmadı baya değiştirdik bakalm
0 oy
tarafından
Her gün temizlik günüm bitmiyor 
(252 puan) tarafından
:(((((
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Şimdi yemeğin altını da kapattım dinlenmeye geçtim kahvemi aldım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı toparlıcam birazdan. 
(252 puan) tarafından
Kolay gelsin :)
0 oy
tarafından
Bugün benim için turşu yapma günü biz turşuyu çok tüketiyoruz yaz kış  yeriz karışık ve acı biber yapmıştım şimdide lahana turşusu yapıyorum :) 
(252 puan) tarafından
Oh afiyet ollsun :))
tarafından
Sağolasın canımm ❤️☺️
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Ben de anam evde yokken evini temizleyeyim dedim. Annemlerin evindeyim o yüzden
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Yeni bitti bende bittim. Evim dubleks alt katı yaptım Yarın da yukarı yi yapicam 
0 oy
(5,216 puan) tarafından

Beeen. Bu gece full oturma odasındaki halıyı ve koltukları silecem bide mutfak halısıyla sandalyeleei silecem adam gececibu hafta. Günlerdir bugünü bekliyorum :D

İlgili sorular

+2 oy
41 cevap 1,225 göst.
0 oy
22 cevap 397 göst.
22 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 461 göst.
3 Eylül 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,644 soru

12,423,592 cevap

45,350 kullanıcı

Kategoriler

...