0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Sizde de böyle oldu mu güvenecek eğlenecek biri kalmadı hayatımda yenilerini de eklemek istemiyorum kimsenin samimiyetine güven kalmadı eşimin arkadaslarinin hanimlariyla tanışıyorum hiç eğlenceli değiller sanki evlenince ciddi olmak zorundayız gibi bide hep mal mülk altın konuşuluyor komşular zaten yok eskiler hep bir yere dağılmış telefonu elime alıyorum konuşacak birini bulamıyorum nedir bu böyle ya bir ben mi böyle yanlız hissediyorum eşim var Allah'a şükür o da olmasa kafayı yicem :)

23 Cevaplar

0 oy
(6,305 puan) tarafından
Yok  çok şükür her daim dostlarım var ♥️  güveneceğim başım sıkışınca kapısını çalacağım

Yok mu çocukluk arkadaşın filan eskiden kalan 
(100 puan) tarafından
Allah bozmasın :) hayır çok değişti herkes eskiden çok arkadaşım vardi ama ya evlendiler ya okudular hepsi farklilasti sohbetleri farklilasti
-Reklam-
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Öyle canım düzgün birini bulmak çok zor bu devirde malesef. Belki bulursun burdan kız :D 
(100 puan) tarafından
Keşke çok sevinirim
(1,244 puan) tarafından
Ben buldum tam kalbime göre bi arkadaş hemde burdan umarım sende bulursun kuzum❤️
0 oy
tarafından
Benimde hiç arkadaşım yok ve şunu anladım artık en büyük sırdaşım kendim olucam
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Benim de yok yani konustugum iki arkadaşım var liseden... arkadaslarimda var ama herkes üzerine düşersen iyi bir şey paylaşabilmek zor böyle kafam rahat napak
(100 puan) tarafından
Ya ben de öyle diyorum ama yok illa ki lazım oluyor insan insana muhtaç derler
(14,123 puan) tarafından
Öyle ama napcan yoksa guvenmek de zor ailem eşim cocuklarin yter işte♥️
0 oy
(4,085 puan) tarafından
3 senedir arkadaşım Yok

İki oğlum bana arkadaş oldu zaten ☺️

Ama böyle insanın oturup dertleşecek birine ihtiyaç duyuyor arada..
(100 puan) tarafından
Aynen dün markete çıktım telefonu aldım baktım arayacak yok herkesin dertlesecek bir kimsesi var ben çok yanlız hissettim
(4,085 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef
0 oy
tarafından
Benim var arkadaşlarım dostlarım Allah'a şükür 

Eşimin arkadaşlarının hanımları da var ama samimi değiliz pek 
0 oy
(938 puan) tarafından
İki tane arkadaşım var İnanki ne yesinisini ekliyorum ne de başkasını arıyorum onlar da yakında evlenip başka şehirlere gidecekler çok üzülüyorum onun için köyde yaşıyorum yaşlı teyzelerle arkadaş oluyorum iki gün sonra vefat ediyorlar yine üzülüyorum..
(100 puan) tarafından
Buna güldüm valla ben de ilk evlendigimde eşimin koyundeydim aynı teyzelerle arkadaş olmustum
(938 puan) tarafından
Bazen diyorlar gençle söyle böyle diye aynen diyorum sanki onlardan misim gibi
0 oy
tarafından
Bende oyle dusunyorum yalnizlik iyi nede olsa
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Aynı durumdayım. İş dolayısıyla tayinimiz çıktı. Ailemden 18 saat uzaktaki bir şehirdeyim. Çalıştığım dairedeki arkadaslarım iyi ama dediğin gibi tam kafa dengim iş dışında buluşup bişiler yapıp gülüp eğlenceğim kimse yok maalesef. Ben de diyorum iyiki eşim var. 
(100 puan) tarafından
Hangi şehirdesin belki aynı yerdeyizdir :)
(9,109 puan) tarafından
Malatyadaym canım. Sen hangi şehirdesin
0 oy
(563 puan) tarafından
Çocuk yok galiba olsa hiç bişeye zaman olmuyo zaten 
(100 puan) tarafından
Yok var iki yaşında bir kızım var doğru çok zaman olmuyor ama arkadaş çok da zaman almaz ya
0 oy
tarafından
Var benim arkadaşlarım 
0 oy
tarafından
Benim tek arkadaşım kızım onunla vakit geçiriyorum zaten konuşmakta istemiyorum pek kimseyle 
0 oy
tarafından
Ay benım var sukur bırı unıversıteden kardesım gıbı, bır tanesı liseden kaldı, canımdırlar suan arasam neden demezler gelırler ♥️
0 oy
(330 puan) tarafından
Bende aynıyım 1 tane ya 1 tane arkadaşım yok herkes çıkarcı herkes sıkıcı konuşmaya başlıyorum maldan mülkten başlıyorlar sonra çocuklarını övmeye başlıyorlar böyle ortak konuşacak bi konu yok olanlarlada 
(100 puan) tarafından
Sen bensin işte :) o muhabbetler beni sarmiyor oturup gülüp eglenelinecek insan yok çıkalım bir yürüyüş yapalım gezelim desen yok öyle misafirlikten misafirliğe bide arkadan konuşma olayı var evini seni beğenmeyip eleştiriyorlar yemin ederim böyle tipler yüzünden kimsenin samimiyetine güvenim kalmadı
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Haklsın çok arkadaşım var ama dostum yok. Güvenemiyorum. Güvendiklerim var amma uzaktayız keike yakın olsak 
(100 puan) tarafından
Dost diye gerçekten biseyy var mı onu merak ediyorum :)
0 oy
tarafından

Valla doğru düzgün arkadaşm yok herkez beni kullandı kullandı attı valla :)

0 oy
(2,728 puan) tarafından
Benim ne okuduktan sonra vardı nede şimdi var. Tabiki komşum arkadaşım var az çok ama öyle güvenip her sırrımı paylaştığım sürekli konuştuğum yok. Annem ablam var elhamdulillah. Biz hep birbirimize arkadaş olduk 
0 oy
tarafından
2 tane arkadaşım var . Evlatlarım onun haricinde kimse yok :) 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Al benden de o kadar herkes çıkar ilişkisi kurar olmuş bende emek vermiyorum artık kendimi yırtmıyorum arkadaş diye 
0 oy
(1,382 puan) tarafından

Var ama yok hepsi iyi gün dostu bile değil daha bırak kötü gün dostu olsun. Birkaç kişi var onlar da uzakta hepsinin çoluk çocuğu var ister istemez pek konuşulmuyor. Benim tek arkadaşım canım oğlum Rabbım eksikliğini vermesin korksam üzülsem sevinsem ona sarılıp rahatlıyorum şükürler olsun <3

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 366 göst.
16 Aralık 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (3,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
11 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Heartlinee (201 puan) tarafından soruldu

404,332 soru

12,112,854 cevap

36,447 kullanıcı