Nasıl anlatılır bilmiyorum size saçma da gelebilir... Yeni doğum yaptım 5 aylık bir kızım var. Zor bir hamilelik süreci geçirdim kanama vs riskliydi. Hamileyken çok cinsel olarak yakınlığımız kalmadı. Bebek doğdu ama hala aynı şimdide 10-15 günde bir anca birlikte oluyoruz... Eşim işten eve evden işe.giden birisi öyle kahvedir, arkadaşlarla çıkıp şurada oturacağız muhabbeti.hic yok hep evde.vakit geçirir dışarı çıkacaksak birlikte çıkarız. Telefonu hep ortadadır düzenli olarak çaktırmadan ne var ne yok karıştırırım. Yani beni aldatıyor bile olsa hangi arada yapacak diye düşünüyorum, ama bir yandan da bu aramizdaki uzaklık yüzünden çok şüpheci oldum. İşten eve yarım saat geç gelse biriyle mi buluştu diye aklıma geliyor. Allah var bu zamana kadar güvenimi kıracak bir şeyini görmedim. Sadece 2 ay önce duşta elinde telefon gordum oda yemin etti mail okuyordum işle ilgili acil diye ki elinden alıp hemen baktım bişey yakalamadim ama bu benim aklımda hep bir şüphe olarak kaldi. Fakat söylediğim gibi beni aldatıyor olsa dahi ne ara yapacak birbirimizden ayrı mesai saatleri dışında vakit geçirdiğimiz yok sadcee bazen yarım saat 45 dk geç kalıyor yoğun diye oda arada bir. Ben mi paronayak oldum niye böyle içim içime sığmıyor ortada neden yokken niye aldatıyormuş gibi hissediyorum.....