Bbugün eski resimlere daldım kızlar manken gibiymişim de ne hallere gelmişim ;) bugün mizgin den değil kendimden bahsedicem :) eczacı teknisyenim ben 24 yaşındayım urfalıyım ama 20 yıldır istanbulda yaşıyoruz. 18 yaşında evlendim ne acelem varsa artık :) malesef evlenince de gül gibi işimi bırakmak zorunda kaldım. Sizler neler yapıyordunuz çalışıyor muydunuz kaç yaşında evlendiniz kızlar ❤️
23 yaşındayım 21 yaşında evlendim 22 yaşında anne oldum. Kasiyerdim ama evlenince bitti herşey
Ne güzel mesleğin varmış niye biraktin kız
Maşallah canım hem güzelliğine hem de işine keşke bırakmasaymışsın 24 yaşındayım 23 yaşımda evlendim 7+5 haftalık hamileyim aslında ithalat müşteri temsilcisiydim ama İstanbul'dan Samsun'a gelince gümrük müşavirliğinde iş bulamadım yeminli mali müşavirlikte çalışıyorum
Kızlae bu da ben kızlae bu ben da (12krktr) da
bu da ben
Bende eczaci teknisyeniyim canim biraktim evlenince 23 yasimdayim iki tane cocugum var
Eşimle eski resimlere bakıyorduk önceden belin nekadr inceydi şimdi heryerim bel olmuş aşkm dedi bozuldum ama belli etmedim
Bende calisiyordum mesleğim kuaförlütü çokta memnun değildim acikcasi evlenme konusunda bende acele ettiğimi dusunuyom şimdiki aklım olsa evlenmezdim eşim çok karı işine karışıyor sevmiyorum o huyunu yemek yapsam bunu yapamamışsın der çok zor beğenir amann öyle iste deşme yaramı
1,514,386 soru
24,696,063 cevap
368,643 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın