İnsanların içi demez kim var kim yok düşman keslir bana. Onun arkasından çevrilen işi ona söyleyince bile ben suçluyum. Artık sevmiyorum. Çok düşündüm boşansam ne olacak ortada kalacam gerçi annem babam arkamda ama. Mesela az önce kavga ettik. O şimdi kıbrısta ben ailesinin yanındayım. Normalde evimiz kıbrıstaydı. Evin içinde bana çok kızmaz etmez ama birilerinin yanında illa kızar. Ailesinin yanındaydık 2 aydır bir amaçtan dolayı. Benm evimde ne olup bittiğini üstüne ekliye ekliye sanki kendisi kusursuzmuş gibi anlattı. Ben onların sırrını eşime söyleyince sen nadıl ailemin sırrını söylersn dedi. Halbuki o benm bütün gelmişimi geçmişimi çarşaf gibi serdi herkesin önünde. Oturdu anne ve babasıyla benm dedikodumu yaptı. Yok aysel böyle iş yapmaz yok aysel şöyle iş yapmaz. Yok elbiselerimiz hep dağınık. Halbuki 4 yıldır falan evliyim bir komidin aldıramadım. Abisi kapıya kadar dolap getirtti getirenler ters indirdi ama ondolabı düzeltmedi. Aylarca evin ortasndaydı ama hep oyaladı sadece bu da değil. Kızlar bazen böyle şüpheye düşüyorm sevmiyorsn etmiyorsn diye bazen psikolojik kendimi kötü hissediyorm. Ama o yine azarlıyor. Sorsan seviyor. Ama düştüğümde elimi tutmuyor asla en çok beni kıran ise evimde olan biteni kendi kusursuzmş gibi oturup herkese anlatmak. Ne zaman türkiyeye gelsin rezil ediyor beni sevildiğimi hiç hissettirmiyor. İlişkimize saygısı kalmamş. Upload failed: [object Object] halbuki beni önemsese önemsediğini hissettirse ben asla sözünden çıkmam. Çok sert yapısı var bu da beni yıpratıyor.
1,507,750 soru
24,610,287 cevap
364,051 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın