0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Kızlar evimizi ayırcaktik ev yapacaktık neyse kızım 2 buçuk yaşında supriz hamile olduğumu öğrendim dun kimseye söylemedim kaynanam istemiyo yani ilk cocugumda bile hic istekli değildi etrafımızda hamilemolanlar olunca çocuk yapanın aklı olur mu g.tune güvenen yapsın falan filan diyo bende kimseye söylemedim hala sadece kendi tarafıma söyledim gorumcem biliyo kayinpederim çok sevinir ama kaynanam yüzünden ne bilim demek istemiyorum şimdi kızıma da ölüyo o kadar seviyo ki 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,791 puan) tarafından
İyi de onane o istese ne istemese ne kendin bakarsın canım bizde kendimiz bakıyoruz
(498 puan) tarafından
Zaten kendim bakıyorum tamam illaki faydaları dokunuyor ama istemiyorum zararları daha çok evim yapılır inşallah doğuma kadar yoksa kiraya çıkıcam burda büyütmek istemiyorum
(968 puan) tarafından
Katiliyorumm
(7,791 puan) tarafından
Şimdiye kdr kiraya çıkmadığın hata neden birlik kabul ediyorsunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona ne ki kendi kaç çocuk yapmış 
(498 puan) tarafından
2 1 kız 1 erkek kız da yanlışlıkla olmuş istemiyomjs
tarafından
Boş ver anam ne geriliyorsun sakın ona kazayla oldu istemiyordum hissiyatı vermeyjn yoksa hep dile getirir söylede böylede çocuğum yalnız kalmasın ikinciyi istedik de
(498 puan) tarafından
Aynen haklısın öyle derim laf bisey yaparsa zaten senin yanında buyutmiycem derim evim yapılsın gidicem
0 oy
(796 puan) tarafından
Kiz niye soylemiyon  git gozunun icine baka baka ben hamileyim de  gitsin catlar belki 
(498 puan) tarafından
Aynen öyle aynen hiç anlamıyorum bunları
(796 puan) tarafından
InsALLAH biz anlayisli iyi kaynanalar oluruz
(498 puan) tarafından
İnşallah tabi bu sefer oğlum olursa kaynanam olabilirim yahahaha
(796 puan) tarafından
Olsun kiz kiz oluncada kaynana oluyosun tabi oglan anasi gibi olmaz ama yine kaynanasin
(498 puan) tarafından
Aynrn .d dogru
0 oy
(20,932 puan) tarafından
Saklamanın alemi yok bence. Başkasından duyacagina senden duysun. Ben de annemden buna benzer daha kibar olanından bir tepki bekliyorum şahsen .aynen şöyle diycek. A gızım 1 tane yeterdi. Yok demiycek kadar var işte. Bu zamanda falan diycek. Ama aile planlamamizi da onlara sorarak yapacak değiliz. Bakacak olan biziz çünkü 
(498 puan) tarafından
Birlik olduğumuz için ne bilim ya saniyoki herhalde o bakcak
(20,932 puan) tarafından
Boşver ya amaaan tırttt de gec
(498 puan) tarafından
Bende ne bilim ilk çocukta baya sıkıntı çektim çok huysuzdu tam düzene girdi derken bide supriz
(20,932 puan) tarafından
Olsun dostum başarabiliriz ☺️
0 oy
tarafından
Kendi niye yapmıs gtune güvenen yapsın diyorda zaten senin gtune guvenerek yapmiyo millet dicende olmuyor işte ona neymiş bakacak olan sensin
(498 puan) tarafından
Aynen öyle bakmasın istemiyorum baktı da noldu
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Vala aklin varsa ona soylemeden ayril bilmesinler yoksa mecbur kilarlar kalman icin kendi evinde rahat olusun istedgn gibi buyutrsn karisan eden olmz
(498 puan) tarafından
İmkansız öyle bisey malesef yok ya ben istemiyorum eşime de dedim zaten
(1,265 puan) tarafından
Valla imkanin varsa ayril.yani kuzum
(498 puan) tarafından
İnşallah olucak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 346 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.