0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (64 puan) tarafından
Hanimlar allah rizasi icon uardim edin ilk cocuk alttan bitane dis cikarmis aşırı derece rahatsiz napim cok huysuz uyku duzeni bozuldu hic agalamayan bebek aurekli aglar oldu dia kasiyici soguk uygulama yapiyorum ama cok halsiz cok mizmiz ilk oluncada analamiyorum ne zaman gecer hep boyle hasta mi olacak kizim cok kötü hissediyorum kendimi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Agri kesici ver canim doktor kontrolunde
(64 puan) tarafından
Ikindin verdim canimda degisen bisey olmadi hic
-Reklam-
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Canim jellerden alsanız daha iyi olur benim kızım her dişinde bin beter oluyo ateş huysuzluk sürekli ağlama krizleri falan oluyo damak jeli sürüyorum rahatlıyo biraz 
(64 puan) tarafından
Peki bu agrilar ne zamana kadar geviyor hep mi boyle olacak
(9,619 puan) tarafından
Valla bizde geçmek bilmedi 8 tane pes pese çıkardı 2 3 ay berbat geçti o yüzden tek bi diş çıkınca ne kadar sürer bilemiyorum bizimkinde üst üste olduğu için uzun sürdü agri kesici surup varsa verebilirsin mesela oglumda hic diş ağrısı sancısı görmedim ne huysuzluk olurdu ne ateş ama kızım öyle değil hemen atesi 39 40lara çıkıyo ve aşırı ağlak huysuz oluyo
0 oy
(6,769 puan) tarafından
Ağrı kesici verebilirsin canim biraz hafifletir en azından. Diş jelleri var onlar cok iyi oluyor. Burda kizlar önermişti banada. 2.5 sene gecti uzerinden . Birde karanfille birşey yapıyorlardı unuttum tarifini 
(64 puan) tarafından
Ya eridim bugun uzuntuden sanki ben agriya sebepmisim gibi cok uzuluyorum ya
(6,769 puan) tarafından
Üzülme canim hepimiz aynı şeyleri yaşadık bazen çıldıracak gibi oluyordum ben sabaha kadar uyutmazdi☹️. Allahim kolaylıklar versin insallah çabucak cikartir
(64 puan) tarafından
Amin canim insallah saat 4 te agri kesici verdim simdi fitil alsam sorun olur mu acaba
(6,769 puan) tarafından
At istersen 3.30 saat olmuş insallah fitil etki eder biraz
0 oy
(56 puan) tarafından
Zamanla alışacak azilar daha zor önler azilarin yanında halt işler inanki jel kullan parol ver şurup bide disligine buzluğa at soğuk eline ver damaklarini sürsün 
0 oy
(14,923 puan) tarafından
Tetagil alsan iyi olur rahatlatır bir de dış jelleri hem sende yorulmazsin bebiş de acı çekmez 
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Calgel ve tetagil diş granülü kullan canım rahatlatır 
0 oy
(537 puan) tarafından
Ağrı kesici şurup ver sabırlı ol birkaç güne atlatacak başka çaresi yok
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Gögsğnde uyut yuzustu
0 oy
tarafından
Biz beşinci ayda iki diş çıkardık acillik olduk şimdi yedi aylık üçüncü yolda geliyor dört gündür mahvoldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 11,655 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 521 göst.