Bu son postum olur sanirim. Insanlarin bu kadar ozelini burada paylasmasini uygun bulmuyorum ama ben napicagimi bilmiyorum. Bir daha da bu utancla buraya giremem. Hormonlardan mi abartiyorum bilmiyorum ama bidaha icim almaz bu adami. Olay su;
Bebeğin suyu azaldigi icin doktor havuc suyu onerdi gunde 2 bardak. Allah affetsin onun da afrofizyak etkisi aşırı aşırıymış. Çok özür dilerim ustu kapalı olarak ben etkisini bayağı hissettim. Neyse eşim olaydan sonra gülerek şey dedi;
Bence doktoru kocası hamileyken aldatmış. O yuzden sana havuc suyu önerdi. O an guldum gectim hic ustunde düşünmemiştim. ( bu arada doktorum esinden yeni bosandi surekli de paylasim yapmaktan cekinmiyor agrili sancili depresif gondermeli muzikler paylasiyor)
Kocamın zihniyetine bakar misiniz? Kadin kocasindan ayrilmis neden onu bile bilmiyoruz aklina direkt ne geliyor havuc suyunu ona bagdastirmis. Demekki kocama gore kadin hamileyken cinsellikten uzaklastiginda aldatilmis olabilir!!!!
Yuh yani bu kadar birbirinden alakasiz konulari bagdastirdigi seye bakin ve ben 36 haftalik hamileyim 16 kilo almisim icimde kocaman bir insan yavrusu tasiyorum dogurdum dogurucam haliyle fiziksel ve psikolojik olarak biraz uzaklasmistim son bir iki haftadir. Gercekten yaziklar olsun diyorum baska bisey demiyorum. Ve bugun google hesabi evdeki laptopta acikti otel ucretleri diye aratma gordum ama hangi tarihlerde aratilmis bilmiyorum en son agustosta evlilik yildonumunde kaldik otelde o da otel bile degildi mustakil villaydi. Esime bugun demekki senin zihniyetin bu ve o bilgisayardaki hesabini kapat arama gecmisinde otel sorgulamalari cikiyor dedim bosanicam dedim ne diyosun ne oteli ben aramadim ne zaman aramisim falan dedi ne alaka zihniyetim illa onu mu demis oluyorum falan diye s*lak s*lak konustu bende onunu arkasini sormuyorum sadece bosanicagimi soyluyorum daha da icim almaz dedim ik dedikce sus dedim sustu oturuyor simdi ben de annemlere kaynanalara nasil aciklicam diye dusunuyorum