Kayanamin komşusu nerdeyse bir çuval diyeyim kıyafet vermişti. Kızına giydirirsin diye şu zamanda kıyafet almak da maliyetli ve nerdeyse 3 yaşına kadar giyeceği kıyafet vardı ve benim damarıma basan kaynanam eltimin benden 4 ay sonra olan kızına bana sormadan hepsini vermiş. Ve sürekli eltim o kıyafetlerle stori atıyor. Ben buna tahammül edemiyorum. Kaynanam sürekli en büyük oğlu ile gelinini tutuyor. Eşim de bunun farkında ama elinden fazla bir şey gelmiyor. Bir şey olsa hemen diğer eltime koşar biz daha yakınız o uzak haftada bir onun yanına gider bana en son 1 Ay önce falan geldi. evlerimizin mesafesi de yürüme ile 10 dk düşünün eltimin yürüme mesafesinde 40 dk falan evden gizli her şey mi götürür. Yani o kadar güzel kıyafetler vardı ki yanarım yanarım ona yanarım hepsi marka idi ve kendisinin kızıma ördüğü iki üç yelekten başka bir kıyafet almisligi yok. Pazara gider en büyük torununa alır kızıma almaz. Allah'tan eşim ve kayinbabam arkamda yoksa kendi başıma hayatta yapamazdım ilk başlarda bana inanmiyorlardi artık bazı şeyleri söyleyince onlarda farkında olup benden yana olmaya başladılar.