İnsanlar ne ara bu kadar kotu kalpli olabiliyor aklım almıyor. Ve genelde bu insanlar hep yakınımızda birikmisler. Akraba akreptir dedikleri o kadar doğru ki. Instagramda kendi fotoğrafımı paylaştım aylar sonra bugün hava güzeldi çocukla parka gittik oturduk biseyler yedik içtik uyudu, arkadaşım da yanimdaydi tek çıkamıyorum biyere zaten. Uyudu oğlum, fotoğraf çekildik oyle gunbatimi vardi. Ya arkadaş size mi düştü benim süsüm püsüm. Ya duyunca şok oluyorum. Bide utanmadan bunu söylüyorlar, sanki ben duymayacagim. Yok kocasının daha mezarı yokmuş, yok şimdiden süslenmiş, yok hiç üzülmüyor muymuş. Ya böyle bisey olabilir mi? Ne yapayım yani kafama tülbent bağlayıp sabahtan akşama kadar ağıt mi yakayım? Benim acımı 1 gun yasasin Ya biriniz 1 gun sadece. İlk defa gerçekten mutlu oldum ya ne biliyim iyi gelmişti bugün burda takıldım, disarda takıldım içine ettiler sagolsunlar. Zaten yüreğim agzimda her dakika her saniye allah aşkına yapmayın ya. Bide yeminler ediyorlar böyle bisey demedik diye bari azcık onurlu olun da özür dileyin
Ohhh içim rahatladı:)