0 oy
717 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhaba kızlar yarın bime gelecek olan mama sandalyesi nasıldır iyi midir Yani kalitesi almalı mıyım bebeğim 5 aylık kullanır mıyım uzun süreli düşünceleriniz paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 

16 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bakmadım hiç bime ama ben öyle çok Ahım şahım bi mama sandalyesi almadım 2 şeye dikkat ettim 1 ayaklarını koyabilecek destek 2 kolay kurulum.. 5 aydan beri ben kullanıyorum sürekli memnunum.. 
(30 puan) tarafından
Ayak koyma yeri yok ya olmasa ne olur ki acaba ayak koyma yeri 5 buçukta koyarım kısa süreli diye düşünüyordum koysam mı alırsam eğer
(6,048 puan) tarafından
Valla ben 5 aylıkken koymaya başladım çünkü ek gıdaya başlamıştık.. Valla bir pedegogtan okumuştum nekadar doğru bilmiyorum ama çocuklar yeme bilincine varınca ayakları sallandığı zaman yemeğe odaklanamıyor dolayısıyla doyamıyor demişti.. O yüzden 1 yaş sonrası mutlaka mama sandalyesinde ayak desteği olsun demişti
(30 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim olmadı ayak koyma yeri satılıyor ayrı olarak alırım ayrı
-Reklam-
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Canm ben geçen sene aldım beyaz düz oyuncağı felan da yok ayak koyma yeride yok 35 tl ye bime gelmişti işimi görüyor yemek yerken koyuyorm zaten akşama kadar içinde durmuyor 
(30 puan) tarafından
280 tl bu gelende canım sağlam mı acaba bide foto ekledim bu gelen siyah
0 oy
(13,548 puan) tarafından
Bende kaynanam evine almayı düşünüyorum aldım eve kanz modeli 400 trendyol dan memnun kaldım 
(30 puan) tarafından
Buda 280 aslında çok fark yok yoksa trendyol üzerinden mi bakıp alsam kararsız kaldım fotoğrafta ekledim sandalyenin canım
(13,548 puan) tarafından
Gelince bir bak istersen
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Büyük kizima ordan almıştım canm çok kullandi şimdi 2.side kullanıyo 3 4 yıldır kullanıyoruz biz
(30 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim foto ekledim bakar mısın bundan mı sizinkide
(2,061 puan) tarafından
Evet canm bundan rengi farklıydı sadece gri kısmı beyaz
(30 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(11,127 puan) tarafından
Ben pahalı bişey aldım ama bimdekini çok beğendim o kadar para vermeye gerek yokmuş 
(30 puan) tarafından
Anladım canım güle güle kullanın sizde
(11,127 puan) tarafından
Sağol canım sizde ❤️
0 oy
(16,811 puan) tarafından
10 buçuk aylığız biz onu kullanıyoruz
(30 puan) tarafından
Foto ekledim siyah renkli bakabikir misin bu mu sizinkide
(16,811 puan) tarafından
Evet canım aynisi bendeki fazla lüks abartılı bir şey aramıyorsan bu işini görür
(30 puan) tarafından
Yok ya işimi görsün yeter ha ama hemen de elimde kalmasın 1.5 2 sene kullansam yeter
(16,811 puan) tarafından
Bizim çocuk daha yaşına girmedi ama ben sorun olacağını sanmıyorum işimi görür
0 oy
(30 puan) tarafından

image

Mama sandalyesi bu kızlar alanlar da bundan mı almıştı 

(2,769 puan) tarafından
Güzel e benziyor canm
(30 puan) tarafından
Evet canım görsel olarak bende beğendim de ayak desteği yok diye kafam karıştı ekstra birde ayak destiğine para verirsem me anladım daha bimden almaktan ay bilemedim ki
(2,769 puan) tarafından
He dogru evet
(1,831 puan) tarafından
Fiyatı baya yükselmiş annem aldığında 100 küsürdü eğer emsali ayak destekli bulabilirsen internettende alabilirsin bence
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Alt ayakları tam basıyor mu ona bak 
(30 puan) tarafından
Kurulu değildir ki nasıl bakabilirim acaba
(2,197 puan) tarafından
Yani ayakları oval gibi olanlar varya resimde de görmüşündür onlar güvenli değil bimin sayfasına gir hikayesinde görürsün. Yere tam basan ayaklılardan al
0 oy
(649 puan) tarafından
Oğluma hamileyken 50 tlye almıştım. 4 yasina gircek hala kullanıyoruz. Ben memnunum isimi görüyor
(30 puan) tarafından
Ayak desteği olmadığı için tereddütte kaldım canım ya fotosunu da ekledim aynısı mı acaba
(649 puan) tarafından
Aynisi değilmiş canım
0 oy
(484 puan) tarafından
Aynısı var canım 6 aydır kullanıyorum memnunum tepsi çıkıyor yıkanıyor öndeki oyuncak bazen çekiyor ilgisini bazen umursamıyor ama iş görüyor yani 180 di o zamanlar baya pahalanmis yine internetten de baktinmi hepsi aynı mantık çünkü 
(30 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(10,642 puan) tarafından
Yarın git gözünle gör bacım resimden bişey belli olmaz herkesteki de farklı olur aynı model olsa bile sen kurulu bak sallanmasin içine oturunca çocuğun biyeri acimasin kemeri sağlam mı bak yeter benimkini kayinbabam aldı gitmiş pahalı almış hiçte gerek yoktu aynı işi daha ucuzu da yapar önemli olan çocuk güvenliği 
(30 puan) tarafından
Kurulu bu şekilde değildir nasıl bakabilirim söylesem kurup gösterirler mi acaba çok teşekkür ederim yorumunuz için
(10,642 puan) tarafından
Bence gösterirler çünkü aldın eve getirdin atiyorum bacağı kısa oldu sallaniyo o çocuk büyüyecek vala benimki 6 buçuk aylık kemerini bağlamadan sağa sola doğru direniyo eğer sağlam olmasa düşer sıpa sen söyle kurşunlar bi zahmet
(30 puan) tarafından
Seninkinin markası ne canım
(10,642 puan) tarafından
Valla hiç bilmiyorum kuzum ya bi yerinde de yazmiyo istersen resmini koyayım buraya
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Benimki bunun beyazı aynısı. Büyük kızımda kullandim şimdi küçükte kullanıyorum çok sağlam hiçbirşey olmadı. 
0 oy
(1,244 puan) tarafından

Bak bundan da geliyo a101e falan daha kullanışlı bence 2.5 yaşında oğlum hala kullanıyoruz 2. El almıştım ben 

image

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Aynısı var bende annem almıştı ben kullanıyorum 6.ayından beri 13. Ayındayız şuan memnunum 
0 oy
(537 puan) tarafından
Ben aldım iki sene önce kullandım hala duruyor bir kenarda çok sağlam aşırı iyi tavsiye ederim başkaları hep markalardan aldı ama hep döküldü sandalye bizimki maslalah taş gibi duruyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 211 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 530 göst.
20 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,068 göst.
11 Aralık 2020 Aile kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.