Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
En sonunda kafayı yiyeceğim gerçekten.....
0
oy
555
göst.
29 Ekim 2022
Diğer
kategorisinde
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
soruldu
29 Ekim 2022
Ays3minas3l
tarafından
kapalı
Bebeğim asla durmuyor. Altı temiz gazını çıkarıyor sütünü içiyor ama asla durmuyor. Eşim uzakta zaten ayrı dert oda. Bebek uyumuyor şimdiden çok yoruldum gerçekten. Eşim ayrı dert eşimin ailesi ayrı dert eşimin uzakta olması ayrı dert. Ölsem kurtulsam artık diyorum sonra bebeğime bakınca geri alıyorum lafımı ama cidden kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum artık
notu ile kapatıldı:
Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.
10
Cevaplar
0
oy
29 Ekim 2022
Cigdem6565
(
937
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç aylık bebeğin
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir buçuk aylık daha
29 Ekim 2022
Cigdem6565
(
937
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlıyorum seni çok dolmuşun ve artık en ufak bir şey bile tahamulunun kalmıyor ama şöyle düşün o bebek mecbur büyüyecek kocan yanında olsada olmasada herkes sana kötü davransa seni üzse bile bebegin var pisikolojin ne kadar yüksek tutarsan onkadarucabuk atlatırsın sevmeye çalışma ama. Umursama da başka türlü kendini yer bitirirsin
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Yüksek tutmaya çalışıyorum ama hergun yeni birşey ekleniyor. Takmamaya çalışıyorum ama artık çok zoruma gidiyor çok sinirlerim bozuluyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bebeğin kaç aylık canım önce bir sakin olmaya çalış.
4 önceki yorum göster
29 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Herşeyi yaptıysan sabırlı olmak kalıyor geriye. Allah kolaylık versin canım bol bol dua oku. İşe yarar mı bilmem ama. Biraz un azıcık tuz zeytinyağı su ve kuru naneyi karıştırıp yumuşak bir hamur yapıp karnına koyardım iyi gelirdi. Birde onu dene istersen. Hamur karındaki şişliği alır.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunlara öyle birşey desem kim bilir neler derler. Karşılarında sesimi etmememe rağmen saygisiza çıkardılar adımı. Kötü olan bunu yapan teyzelerim. Aklım olsa gelmezdim bu eve gelin diyorum hep. Bir anlık şeyle nasıl evlenmeyi kabul ettim diyorum hep.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamuru da deneyeyim bir bir ihtimal belki fayda eder
29 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Akrabayla mi evlisin canım. Yakın oturuyorsunuz anladığım kadarıyla
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Uzaktan akraba. Eniştemin kardeşi. Teyzemin kayni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
Esilla Miray
(
6,680
puan)
tarafından
cevaplandı
Bebeğin küçükse kolik donemindedir sakin ol ailen yakınsa biraz git kafani dağıt
8 önceki yorum göster
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef her hafta farklı bir şehirde o da göçebe gibi. Sabit bir yere bıraksalar giderim de işte
29 Ekim 2022
Esilla Miray
(
6,680
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne iş yapıyor ki valla iki söylerler susarlar
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Elektrik mühendisi
29 Ekim 2022
Esilla Miray
(
6,680
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcın olsun
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun kuzum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
cevaplandı
Yalnız mı bakıyorsun ki?
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet yalnız bakıyorum
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Bol bol derin nefes al. Elini yüzünü yıka. Herşeyi düzgünse gazı olabilir veya karnı aç olabilir. Sütün ne durumda hiç kontrol ettin mi ebe ne dedi aylık kontrolünde? Bunları gözden geçir. Sakin sakin varsa zeytinyağı ile göbüşüne sırtına masaj yap ayaklarının altına falan. Sakinleşir muhtemelen.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Sütüm var. Emzirmeden sonra da kontrol ediyorum eğer bosalmissa diğer memeye geçerim diyorum ama hala sütüm geliyor. Masajını da yapıyorum ama yok yani. Asla durmuyor
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin stresin ona da yansır. Bitkisel baharat ne var evde lavanta, papatya, kekik, melisa, kimyon falan onlardan çay yap iç biraz sen sakin ol zaten o da sakinler. Keşke yanında olsam da bir iki gece dinlendirsem seni
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay bir arkadaşa öyle ihtiyacım var ki gerçekten. Böyle saatlerce oturup konuşmaya. Adaçayı var rezene var onları içiyorum
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana daraldıkça mesaj atabilirsin genelde aktifim. Beş dakikaya görmem yarım saate görürüm. Yanına gelebilecek durumda olan yok mu?
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef ki yok. Allah'ın köyüne düştüm. Küçük bir ilçe ama ilçe demeye bin şahit
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim de öyleydi bir zamanlar ama eşim yanımdaydı benim işte.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte benimki yanımda olsa da bir işe yaramadı ama en azından kütük gibi de dursa en azından bir ihtiyacım olsa yetişirdi. Kafayı yemezdim bu şekilde
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle ama şimdi bunları düşünme. Boşuna stres daraldıkça bol bol uzun süreli derin nefes al ve elimi yüzünü yıka balkona cama çık hava al yüzüne hava çarpsın.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Balkon yokta ancak kapının önüne çıksam da havalar da soğudu iyice en iyisi bunu baglayayim kendime halay falan çekeyim sjsjsjkskek
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Haha en güzel şey. Ama cam da olur sıkma kendini. Eğlenceye bağla. Çoğunu yaşadım inan ben de burada yaşamayan yoktur. Sadece kendine süre ver zamanla düzeni de oturacak
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya herşeye tek başına göğüs germek çok daha zorluyor herşeyi
29 Ekim 2022
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle tabi kuzum en çok da bunu çıkar aklından çok arkadaş var burada senin durumunda olan. Bebişin sana yoldaş olacak iki gün sonra. Benim de dediğin gibi öncesi sonrası karışıktı ama oturdu zamanla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Lütfen bir silkelen
Eşin nedn yok
Bu zmnda yannda olmyck ne zaman olcK
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Çalışıyor uzakta. Ama orada da arayıp sorduğu yok. Umrunda bile değilim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
Zhrahmt
(
1,570
puan)
tarafından
cevaplandı
Hele dur daha nerede :) bir yaşında bak yirtiyo kendini uyumamak için sinir krizi geçirdim çıktım odadan
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu da öyle ki. Ya benle aynı anda doğuran iki kuzenim var ama bebekleri resmen ağlamayı bilmiyor ya. Bakıyorum bir de kendi cocuguma susmak durmak uyumak nedir bilmiyor.
29 Ekim 2022
Zhrahmt
(
1,570
puan)
tarafından
yorumlandı
Oda şansa denk geliyor canim uyumayan bebek uyumuyor
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten şans olsa...
29 Ekim 2022
Zhrahmt
(
1,570
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen ...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum da öyleydi 40tan sonra bişey oldu çocuğa 2 3 aylıktı asla durmuyordu çığlık kıyamet ağlıyordu morariyordu ağlarken etraftan komşular hep diyordu o nasıl ağlamak öyle hasta mı vs. Megersem çocuk doymuyormus emzirmenin üstüne mama takviyesi yaptım az az günde 2 3 kere çocuk daha da ağlamadi. Bende diyorum emzirdim gazı çıktı altı temiz üstü kuru bu çocuk niye durmuyor gece gündüz uyumuyordu durmuyordu. Senin de öyle olabilir mi acaba bilemedim.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok benim ilk günden böyle. Götürdüm doktora hiçbir sorun yok dediler. Yarım saatte emiyor her emmesinde. Sanmıyorum doymadigindan
29 Ekim 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk gundense kolik olabilir. Benimkine de Dr normal falan diyodu mamaya gerek yok demişti ama ben artık denemek için verdim baktım çocuk sakinleşti devam ettim vermeye vaa napayım. Asla tutamiyordum ya uyku girmiyodu gözüme resmen. Mamaya gerek yoktu madem neden mama takviyesi alınca düzene girdi çocuk yani? Seninkisi muhtemelen koliktir benim ilk kızım öyleydi gece emzirdim 30-35 DK sonra yine yarın saat bı saat ovalardim gazı çıksın diye sonra zaten bı daha emme saati gelirdi gaz çıkarmadan koysam ağlardı. Zor ya
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir de yalnız bakmak hele ki bu stresin içinde daha zor. Yüksek intimalle kolik bebektir zaten doktor dördüncü haftasında öyle demişti git gide de şiddeti artıyor. Ne uyku kaldı ne birşey. Yemek yememe hatta lavaboya gitmeme bile izin vermiyor
29 Ekim 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
yorumlandı
Tahmin ediyorum canım valla benim de öyle benim bide 3 ve 5 yaşında iki kızım var onlar ayrı olay zaten bide oğlum şimdi 6 aylık oldu. Ne tuvalet ne duş 5 dk boş kalmiyorum çogu zaman onları uyuturken sızmış oluyorum vallahi. Bende gurbette tek başıma büyüttüm hepsini bı şekilde geçiyor büyüyorlar ama sabır sadece
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
Can__can58
(
5,405
puan)
tarafından
cevaplandı
Lohusaligin da etkisi var daha, ama annesi merak etme düzelecek gaz damlasi ver o hem rahatlatır içinde cinko miktarı bol olandan doktora danış al. Uyku da yapar.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Gaz damlası verdim ya. Benimki sadece lohusalık değil ki hamilelik öncesi hamilelik sırası bir de şimdi yani kısaca doluyum. Gerçekten bebekten olmasa aklımda deli deli şeyler geziyor artık dayanamayacak durumdayım
29 Ekim 2022
Can__can58
(
5,405
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın biraz şeyi dene kaynana kayinbaba koca s.tr et düşünme umursama sadece caninin canı bebekle ilgilen.ohh kimse yok yemek bulaşık ütü derdin yok bebekle yat bebekle kalk.
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte öyle olmuyor maalesef. Şansım skym ki aile binasında oturuyorum hooop Cat kapı geliyorlar yiyorlar içiyorlar kirli görseler minik birşey görseler konuşuyorlar ve gidiyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
Yasmin26
(
540
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yardımcın olsun İnşallah daha çok küçük sakin olmalısın daha dünyaya bir ay önce gözünü açmış dilleri bebeklerin yok ki anlatsın derdini daha 3 ay bii geçsin Allah'ın izniyle düzene girer alışır bebek de sende anlıyorum yalnız kalmışsın üstüne lohusa stresi geçecek Hepsi Allah'ın izniyle inşallah rabbim yardımcın olsun sen sakin kalamszsan bebek de anlıyor huzursuz oluyor
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun. İşte beni düşünen yok ki dur aman stres olmasın aman konusmayalimtyok bunlarda. Daha çok sinir strese sokyorlar beni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Daha küçükmüş canım ama emin ol buna 5. Ayından sonra rahatlarsın gözüne çok gelir zaman ama öyle değil hemen geçiyor ben kızımın nasıl büyüdüğünü anlamadım çok zorluk çektim ama işte kötü anılar siliniyor hep iyi bi şekilde hatırlıyorsun sıkma canını çekecek bu günlerde
29 Ekim 2022
Bsrakran
(
52
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarım ki çabuk geçer tek temennim bu gerçekten
30 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Geçecek sağlıkları yerinde olsun da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
40
cevap
970
göst.
Bebek beşiği ile ilgili (En sonunda kafayı yiyeceğim)
29 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
yardim
lutfen
kafam-karisik
0
oy