Bence niye psikolojisi bozulsun ya babası sonuçta ben bir durum göremedim canım bende açık uyumayı severim bebekle yatak odasında uyuyruz , ben kısa şortla askiliyla yatarım oda ısısını bebeğim hasta olmasın diye sıcak ayarlıyorum eşim yattığı odanın kaloriferini kısar oda yorgana sarılıp uyumayı sever kalın yorganla yatar yani ben kısa şortla yattım diye bebeğin psikolojisi bozulacak hali yok ya bu benim fikrim gerçi bizler hep açık büyüdük hani havuzdu yazlikti vs çok gittik öyle büyürken daha açık insanları bile gördüğümüz için sahil kenarlarında belki onun etkisidir bende ne bilim evde öyle yatsa eşim yadirgamazdim, yanliz canım burdaki tek sorun çocuklarla bence hepinizin ayni yatakta yatmaniz ben oğlumun beşiği ayrıdır ben kendi yatagimda yatarım kıyamıyorum oğluma gece ağlayınca ama eşim yanımızda yatmaz bence ya çocukların odasını ayirsaniz iyi olur gerçi sobalı evde tehlikeli ama bilemedim en azından eşin başka odada yatabilir hani siz karı koca gibi aynı odada çocuklarla yatmak garip biraz