0 oy
92 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Kizlar 3 haftadır tadimlqri yaptık çok şükür. Sebzeleri karıştırıp veriyorum meyve veriyorum. Kasımın 15inden sonra Karadeniz turu yapicaz insallah ne götürebilir yanımda. Cam rende,bıçak, kaşık, tabak suluk,  önlük  alicam sebzeleri nasıl yapabilirim sizce . Gittiğimiz resterontlar kizima sebze haslarmiki  ayıp olur mu istesek

Teşekkür ederim şimdiden.:)

3 Cevaplar

0 oy
(2,769 puan) tarafından
Benimki biz ne yersek onu yerdi ona özel yaptıklarimi yemezdi oyuzden bi zorluk olmadı 
tarafından
Yok kiz benim özel yaptıklarımı yiyor
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Gittiniz restoranlarda yoğurt çorbası falan yedirebilirsin  canım sonra yanına yoğurt ,muz, elma ,salatalık gibi meyve sebze alabilirsin cam reddeden geçirip verebilirsin kaşık mamada alabilirsin arada çok zor durumda kalırsan kullanmak için  tadıma yeni başladı ise pilavı yutamayabilir tutabileceği o boğazına takılmayacagini bilsem pilav derdim  hani biraz büyük olsa 7-8 aylık olsa tavuk suyuna çorba ve pilav  yedirebilirsin derdim 
tarafından
Sagol canım fikirlerin icin
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Soğuklar başladı kiz ne tatili diyesim geldi:))
tarafından
Kız eşimin senede iki izin kullanma hakkı var. Birinu kurbana harcadık biride bu aya kaldı.
(9,652 puan) tarafından
İyi tatiller kuzum :***
tarafından
Sagol canim benim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 210 göst.
19 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 315 göst.
1 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 878 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu

412,009 soru

12,403,169 cevap

44,508 kullanıcı

Kategoriler

...