Herkese merhaba. Sadece paylaşmak istedim. Şimdi linclemek isteyenler yorumlamayın lütfen, moralim bozuk. Zaten her postumda öyle diyorum. Neyse konuya geçelim. Kızımın dişleri çürümeye başladı. Bir akşam elma yerken çığlık attı, ağzını gösteriyordu. Giyindik hemen acile gittik. Diş ağrısına yardımcı olamayız dediler. Bu arada çürüyen dişi biraz kırılmış. Ağrı kesici sürüp verdik. Ertesi gün acilen bir çocuk diş doktoruna gittik. Doktor da gece emdiği için olmuş büyük ihtimalle bu çürükler dedi. Yanı anne sütünde şeker var ve geceleri salya akışı azalıyor, o yüzden çürüme olabiliyor dedi. Memeden kesmemi gerektiğini söyledi. Bir diş macunu yazdı ve 1 ay sonra kontrole gelmemizi söyledi. Ben de memeden kesmeyi denedim. Gerce ben de çok bunaldim çok yoruldum emzirmekten. Günde kaç kere emiyor bilmiyorum ama istediği zaman meme vermem gerekiyor yoksa kıyameti koparıyor. Konuşuyorum anlatıyorum. Ama yok. Olmuyor. 1,5 gün memeyi 3-5 kere verdim sadece. Meme uf oldu, meme yoruldu dedim, gelip öpüyordu memeyi. Gozumun içine baka baka. Bu arada kendi doktorumuza da kontrole gitmiştik. Ve kızım dün ateşlemeye başladı. Yanı kan tahlil herşeyi vermiştik, kontrolde. Herşey temizdi. Çok şükür. Hiç bir belirtisi de olmadı, hapşırma öksürük burun tıkanıklığı veya başka bişy yoktu. Memeyi yeniden istediği kadar vermeyi başladım. Çok pişman oldum böyle kesme olayını basladigim için. Ama her istediğinde konuşuyordum, kızım sana artık zarar veriyor, canın acimasini istemiyorum diyordum. Meme vermediğim seni sevmedigim anlamına gelmiyor, benim seni sevdiğimi hiçbişey bozamaz dedim. Neyse. Çok şükür bugün ateşi yoktu. Enfeksyon olsaydı ateşi düşmezdi, 1 kere yaşadık, enfeksyon kapmıştı kızım. Hiçbişey ateşini düşürmedi, ve sadece antibiyotik ve serumdan sonra düştü. Memeden kesmeyi erteledik. Belki sayısını az azdan azaltmaya çalışırız. Başka bir diş doktoruyla da danışmayı düşünüyorum, belki tedavi yapar. Herkese hayırlı akşamlar.