0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

dün sabah sürekli emmek istiyordu bunaltıyor artık koala gibiyiz 21 aylık bir anda aklıma soyulabilir maske geldi azıcık sürdüm yanasmiyor ogk diyor bir kaç saat sonra 24 saat olacak şuan uyandı hiç emme demedi meyve suyu ve börek yedi birazcık 

gecede 1 kere kalktı az ağladı meme yok artık ogk olmuş şu veriyim mi dedim onu içti uyudu 

birde aniden kestigim için göğüslerim yavaş yavaş başladı ağrımaya ne yapmam gerekiyor acaba

5 Cevaplar

0 oy
(5,470 puan) tarafından
Yani asla tavsiye edilmeyen bir yöntem. 
(1,346 puan) tarafından
kademeli kesmeyi denedim ama çok bağımlı bir bebekti
(5,969 puan) tarafından
soyulabilir maske derken ben orayi vozemedim. og egg falan de salca malca sabirtasi ben ojeyle karalamisti.  sutyen gozuken kisimlari ama soyulabikir maske ne loo bildigimiz el ayka soyulabikir
maskesi geldi aklima.:))
(5,470 puan) tarafından
Benimki de bağımlı bir bebekti  3 aydır uğraşıyoruz. Kademeli bıraktık. 2 haftadır günde bire düşürdük. Şükür dün konuştuk tamamen bıraktık. Bunlar kolay süreçler değil. Öyle bir haftada bitiremezsin zaten
(1,346 puan) tarafından
yarabandı yapıştırdım açıyor dedim yemek yemeye herşeye yoneltim olmadı sürme sürdüm önce pis pis dedi bidaha baktım emmeye başladı normal yüze sürdüğümüz maske zaten kendi soyulup gidiyo :)
-Reklam-
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Yarım sağacaksın. Tam sağarsan dolar yine. Sütten kesince süt azaltma diye YouTube'da arat bir sürü video var. Meme köreltme diye de geçiyor 
(1,346 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(3,404 puan) tarafından
Ilık duş al kullanılmamış sabunla masaj yap
(1,346 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(571 puan) tarafından
Sütü sağ iyice yoksa kitle olur buz bırak üzerine iki göğsünede yada sürekli soğuk suya tut ki meme tiksinsin süt çekilsin benim oldu taş güzelce sağdım buz bıraktım gitti 
(1,346 puan) tarafından
teşekkür ederimm
0 oy
(5,309 puan) tarafından
Benim agrım olmadi o yuzden birsey diyemem ben 25 aylikti kestigimde agrisiz gecti
(1,346 puan) tarafından
teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 96 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu