0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
Herkeste bu sorun var mı . Eşi erkekke derken başkaydi ilgili fln ne istersen yapan ama kız olduğu kesinlesince artık tinlamyan moralini bozan uzak duran yoksa bende tek mi böyle 

38 Cevaplar

0 oy
(1,139 puan) tarafından
Benim kayibaba yapıyor deli oluyorum kaynanam nasip olursa birde kızımız olsun diyor o ordan başlıyor yok ben erkek istiyorum sanki fabrikaya sipariş veriyoruz gerizekalı 
-Reklam-
0 oy
(5,203 puan) tarafından
Niye sanki kaç tane kızınız varki ilk çocuk değil mi,milletin 4-5 tane kızı oluyor genede sukrediyor,sakat olanlar hasta olanlar, kısır olanlar var kızda olsa oğlan da olsa ikiside evlat ve çok büyük nimet,bedavadan evlat sahibi olcak işte millet evlat diye evini barkini satıyor bir evladı olsun diye Allah'ın zoruna gider,kızı veren Allah oglanida verir nasipte ne varsa o 
(337 puan) tarafından
İlk çocuk bende ddm tüp bebek yapmaya çalışıp da onlarca olmayıp sabah akşam ağlayan insanlar var şükret kalkıp bana diyor bir erkek veremedin tövbe yarabbim neyse kalbim çok kırıldı erkek kız ayni hatta günümüzde kız daha hayırlı
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Görümcemin kocasıda öyle yaptı Allah ıslah etsin bunları ilk erkek dediler sonra kız kız olduğu doğru olunca kadına tekrar evlencem bile dedi pislik kızı doğdu şimdi epilepsi hastası Allah'da böyle sınadı onları işte allahım ne verirse hayırlısını versin benim bir kızım bir oğlum var eşim kızıma daha çok düşkün ayrım yapanı Allah islah etsin valla
(337 puan) tarafından
Bende ddm aynisini ama yok annesi erkek istyrmsss
(1,528 puan) tarafından
Annesi doğursun eğer siparişle geliyorsa cahil beğinliler kaçıncı yüzyıldayız ya Allah hayırlısını versin demiyorlarda
(337 puan) tarafından
Annesi beş kız gtrms sonra erkek gtrms oysa
(1,528 puan) tarafından
Rabbım sanada nasip eder inşallah tek erkekmi kocan
(337 puan) tarafından
Yok iki erkek kardeşi de var ama çok kızdan sonra gelmiş esm iki tane kurban kesmsler ykk ne ama verdikleri değer şuan hiç yok
(1,528 puan) tarafından
Öyle oluyor canım el kızı gelince değişiyorlar benim babam doğunca dedem omzunda gezdirmiş yürütmez miş bile ilk oğlu ölmüş çünkü sonra halam olmuş babam doğumca çok sevinmiş ama hiç kıymeti olmadı
(337 puan) tarafından
Diyorlar oglumuzu çok sevyrz çok değerli yalan odur yapmışlar oğlanın başına gtrmsler buzdlbi makina ocagimi hep kendolerine aldılar gidin borca girin kendinize alın esyalarimi da hep yirtmslae değerli çocuk bu mu
(1,528 puan) tarafından
Çocuğuna acısa borcu derdi olmasın der doğru Allah vicdan verse keşke herkese eşit ola bilseler evlatlarına
(337 puan) tarafından
Kendilerine ev yaptılar size yapyrz dediler eşim kredo çekti evi tamamladı geldiler ailecek içinde oturdular bende hamileydim kalk iş yap bir düşük yaptım kaynanam yüzünden orda burda ddi karı dgl bir çocuk getiremyr şimdi de erkek getremyr ya ben çok görgülü düzgün bir aileden geldim bazen yaşadıklarımı rüya sanyrm inan ki
(1,528 puan) tarafından
Ayne ayıpşey ya hele bir kadının bir kadına değine bak ya yazık gerçekten inşallah oğlun olur canım Rabbım çenelerini kapatır banada bir erkek bebek versin başkada dileğim yok allahım kulunun duasını geri çevirmez inşallah bu sene kucağımıza alırız canım
(337 puan) tarafından
Amin inşallah ben hayirlisini istyrm başıma o kadar gtrdiler ki tek başıma cabalarimla bir uerlere geldim babamı geçen sene kaybettm babaszlgm biraz bana zor geldi sahipsiz sandılar kaynansm türlu türlü oyun oynadı hiç de utanmadi ölmeyecek gibi yasyr
(1,528 puan) tarafından
Allah islah etsin onu erkek olmazsa yuvanıda dağıtır bu peki eşin üsteliyormu illaki erkek olcak olana kadar doğurcan diyormu
(337 puan) tarafından
Ewed diyor malesef ben Allah ne derse o o neyi nasıl nasip ederse kafasindym blmyrm nolck böyle
(1,528 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama nereli eşin yani benimkiler tokatlı onlarda da erkek çocuk hastalığı var inşallah nasip eder sanada sağlıklı bir erkek bebe
(337 puan) tarafından
Ağrılı eşim
(1,528 puan) tarafından
O tarafın insanında da  var erkek çocuk hastalığı benim eniştem karslı ablamın eltileri çocuk yarışında valla erkekden çok kadınlar nispet peşinde valla senin bir benim 2 benim 3 senin 2 allahım akıl versin valla
(337 puan) tarafından
Bende ağrılym ama biz öyle dglz ama çoğu öyle erkeği gözlerinde çok buytyrlar
(1,528 puan) tarafından
Hal buki artık hepsi aynı kızda evlenip gidiyo erkekde kızının evinde daha çok rahat ediyo insan gelinin yanında edemiyo çevremden gördüğüm kadarıyla ama gelde anlat bunlara işte
(337 puan) tarafından
Bir de benim sorunlu evliliğim vardı blyrmsn boşancktm hamile oldgmu öğrendiğim için otrdm bilse yatar kalkar bu çocuğa dua eder işte
(1,528 puan) tarafından
Sorunların devam ediyorsa aslında yapmasan daha iyi sonra çıkılmaz yollara girersin ama işte adamda rahat bırakmaz Allah yardımcın olsun
(337 puan) tarafından
Ailesi borca skktu evden cikardilar boğazına kadar borçla dolu koltujlarin hep yırtık tencerelerimi görsen yıllardır kllnms sanarsn fincan takımmiı kırdılar . Neler neler yaşadım eşim dört dörtlük farklı da ama anneci ise annesi girdi mi bazen eşimi taniyamyrm . Bosanma olckti hamile olduğumu öğrendiğim için bosanmadim dedim Allah nasip etmişse belki en hayırlısı bu isteseydim aldırır bosanrdm ama ben Allah'in bana verdiği imtihanı geçmek derdindeydm çok şükür çocuğum kız da olsa erkek de olsa benim için çok değerli olck belki umudum o tek dünya da
(1,528 puan) tarafından
Şuan gebemisin yoksa bir kızınmı var hayatta canım benim evde kullandığım tencere takımı annemin evlenirken kullandığı takım inan mal mülkle mutluluk olmuyor annem vefat edince babam bana verdi annemin mutfak gereçlerini eşin sana karşı iyiyse kaynananı takma boşver saygını hürmetini bozma gerisi boş
(337 puan) tarafından
İlk gebelgm yeni öğrendim cinsiyetini bir kere erkek dediler şimdi de kız dediler eşimin modu dystu biraz eşim iyi merhametli kendi halinde ama annesi ne dese o annesi demiş karının aklı yok onun ddgini yapma anneci tek sorunu anneci olması anneci olmasaydi bu kadar haddinden fazla anneci annesinin yaptığını görüyor diyor yok annem o amaçla yapmams babası diyor annen mi doğru dyr karin mi blyr doğru ben dyrm diyor karım yalan diyor annem doğru diyor söyledin mi annem üzülmesin ama ben üzülüyorum yıprandım çokk çok hemde bu karnımdaki bebek olmasaydı bsnmstm yatsın kalksın ona dua etsin bir kere brktm gttm ddm gelip beni alma mahkeme de görüşürüz eşim sevdigi için bidaha geldi ailem vermyrdu kendi isteğimle geldim güvendim ddm belki anniciligini brkmstm bir eve geldim baktım ocagimi annesine vermiş çamaşır makinami vermiş buz dolabı mi vermiş beş ay oldu hala buzzdolbm yok çamaşır makinasiji da sırtıma takılan altınla aldım bidaha hayal kırıklığına uğradım annesi üzülmesin ben uzulym tm gidecektim rahatsızlandım gttm hamileym aslında ogrtmenm hamileliğim riskli olduğu için göreve baslayamayrm başlasam dolabmi almstm şimdi
(1,528 puan) tarafından
Geri niye almadınız ki bende evden gidince benim buzdolabımı tabak çanağımı götürmüş fırsatçılar geri istedim hemen getirdim eşyalarımı fırsatçılar yıktım ortalığı benim gitmemi bekliyordu diye
(337 puan) tarafından
Benim getirmediler eşim kendisi vermiş soyle soyle sus şuan fırınim yok kek canım cekyr yapamyrm her canım cektiginde dyrm Allah'ım sen görüyorsun fırınim var ama bu haldeyim yanlarına brkma ama eşim hc rahatsjz olmyr
(1,528 puan) tarafından
Eşin çok pasif bir erkek nasıl baş edicen bununla anasının ölmesini mi beklicen bilemedim ya biz niye böyle çekiyoruz çekmek zorundayız
(337 puan) tarafından
Bnm eşim annem babam kardeşlerim canını verir onlar için annem üzülmesin ySlari büyük günah kardeşler de demiş bizim babamiz sensin yok ne saniyo onların babası ya fincanimi kırmışlar üç tane şuan alamyrm 1 bin olms bende yeni sunumluk yapmıştım bazen basım acyr bakyrm eşime dyrm diyolar karın kırmış Allah'tan fotoğraf cekmstm evde bsy kaybolsa kirsalar eşin kırmış eşin yapmis eve gelin almamislardi hizmetçi ve hakaret etmek için biri babasizlgm biraz işlerine geldi yoksa babam yaşasaydı bunlar böyle yapaamazdi
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Yazıklar olsun yaa gerçekten böyle insanlar hala var mı 
(337 puan) tarafından
Var malesef ailesi cahil olunca insanın bu devirde normal işte
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Biz ayrim yapmıyoruz çok şükür ama eşim kızımı daha çok sever ilgilenir 
0 oy
tarafından
Benim eşim tam tersine kızlarımız oldu beni el üstünde tutmaya başladı sevgisini göstermeye başladı ilgi gösterir oldu. İlk çocuğum erkek di inan oğlumda hiç biyle degildi beni takmazdi bile ama şimdi iki kızımız var Allah'a şükür çok iyi bı eş oldu Allah onlara kız sevgini öyle bı kalplerine koyuyor ki merhametli vicdanlı babalar oluyorlar 
0 oy
tarafından
Ayy inananamiyorum bu devirde kız erkek evlat ayrımı mi olur önemli olan saglikli hayırlı evlat olması erkek olup hayırsız olması daha mı iyiymiş onu sorsaydin esine
0 oy
(315 puan) tarafından
Tam tersi eşim kız bebek delisi 5 yaşında kızım ikisi aşırı seviyorlar birbirlerini oğlum doğsun onuda sever aşırııı ama kızıma Bi düşkün benim eşim şükür Allah'a hem çok iyi Bi eş çok iyi Bi baba 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bizimki kız sever daha oglum yok ama sanmıyorm yapmaz
0 oy
tarafından
Kızım oldu 4.5 ay önce. Eşimin tarafida bizim tarafda yedi sülale kız çocuk istediği için gayet mutlu oldular. Ama erkek de olsa mutlu olurlardı sağlıklı olsun yeter ki hep bunu dediler.
(337 puan) tarafından
Yok bende de erkek olması lazmms ilk çocuk eşim tekms de oğlu onla byrms ne teki yaaa babası yasyr iki erkek kardeşi var fesatlık yapanlar var bir kişiyle evlenmedim ki ben sulaleyle evlenmsm
tarafından
Benimde öyle ilk ve tek çocuğum başka çocuğumda olmayacak. Kaynanamın ilk torunu. Peygamberimizin bile soyu kız çocukla devam etmişken siz kim oluyorsunuz. Peygamberden daha mı üstün görüyorsunuz kendinizi tövbe haşa de. Bir de ozaman erkek olsaymış da sana y kromozomunu vereymiş. Hem suçlu hem güçlü.
(337 puan) tarafından
Ben yapamamsm :)) sorun kendinde bulmyr ki Kürt ama her kurt böyle dgl
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Kız çocuğu rahmet erkek çocuğu nimettir .Allah nimetin hesabını sorar ama rahmet için her gün melekler sana dua eder .yeter ki dosdoğru yetiştirelim evlatlarımızı
(337 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Asla ben kız Bebek bekliyorum birde oğlum var iş yapınca eşim bana kızıyor kızıma dikkat et diye niye ayakta fazla duruyorsun diye kızıma dikkat et diye diye sadece mutfakta yemek yapıyorum o kadar 
(337 puan) tarafından
Ne guzel işte benim de tam tersiydi twhmkni erkek dediklerinde aynı boyleydi kız olduğu kesinlesince sanki yabancymsm gibi davranyr
(1,024 puan) tarafından
Pislik insan
(337 puan) tarafından
Bana diyor ki kız oldugunu öğrendin moralin bozuldu halbuki moralim bozulması hareketine baktım bozuldu böyle sanki istenmeyen çocuk gibi davrandı yaaa
0 oy
(3,142 puan) tarafından
İlk çocuk olunca önemli olmuyor bence sağlıklı olsn da diyor insan ama ilk kız olunca 2. Ye erkek yada erkekse 2. Kız olsn ister iki duyguyuda tatmak için, doğduğunda emin ol ilk koruyup kollayacak olan kendisi olacak 
0 oy
(131 puan) tarafından
Benim eşim de hep kızımız olsun diyordu dileği gerçek oldu çokk çokk memnun kız olmasından şimdi herşeyini ona soruyor şimdiden 1 yaşında. Ama bana sorarsanız insan iki cennet meyvesini de tatmak ister Allah olmayana kız erkek hep versin sağlıklı sıhhatli 
(337 puan) tarafından
Amin her ikisi de aynı ha erkek ha kız onemli olan nasip olmasi
0 oy
(973 puan) tarafından
İki oğlum bir kızım var kocamın favorisi kız bayılıyor sen yeterki iste der sarmaş dolaşlar her daim ölecek kızı için bende gülerim ne görgüsüzsun sende diye altı üstü kızın var derim şu hayatta herkesin bir kızı olmalı der 
(337 puan) tarafından
En güzeli valla
0 oy
tarafından
Benim eşim erkek olduğu için üzüldü kız olsun çok istedi ama erkek diyede ilgisini azaltmadı ne kadar saçma bişey cinsiyet ayrımı yapmak
(337 puan) tarafından
Böyle olmak lzm aslında ama işte kimisi öyle dgl kızdir diye nlms yani kız olmasaydı sen kimle evlncektn kim sana çocuk gtrckti kız demi bunu dusunseler bu ayrımı yapmazlardi
0 oy
(168 puan) tarafından
Benim 1 kızım var eşim 10 tane kızım olsun 11 olursa yine kız olsun ama erkek te olsa evlat evlattır der her zaman 
0 oy
(1,243 puan) tarafından

image

imageayette apaçık yazıyor m ne kadar yazık eşinize 

(337 puan) tarafından
Şimdi kız çocukları daha hayrli erkektense gorumcemin dört oğlu var hiç kızı yok kadın hergun diyor keşke dört kızım olsaydı bunlar olmasaydı

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 571 göst.
+2 oy
22 cevap 946 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 339 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 968 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,201 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...