0 oy
1,088 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından
iyi aksamlar kizlar eşimin sadece pazarı var, ondada hep kizartma yumurta salam sucuk hep ayni farkli tarifleriniz varmi kahvaltiya? Bu sefer degisiklik falan olsun istiyorum guzel bi pazar gecirmek istiyorum annesiyle kardeside gelcek bir kalacaklar son son guzel kahvalti yapiyim esimle dedim :)))

32 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Biberleri minik minik dogruyorum domates bide yağda kavuruyorum az bişey sonra yine minik minik sucuk dogruyorum ekliyorum az bişey tuz. En üstüne de kaşar rendesi serpiyorum biraz eriyince kapatiyorum çok güzel oluyor. Hamursuz pizza oluyor :)
(706 puan) tarafından
Ben deneyim bunu güzel duruyor:)
(3,148 puan) tarafından
Evet evdekiler çok begeniyo bunu güzel :)
-Reklam-
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Başlığa göre kahvaltı hazırlamamak ;) kuymak yapilir kızartma yapılır ... Domates biber harmanlanır ne bilem ya 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Bi degisiklik olsun eşin hazırlasın ne dersin
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Pişi olur krep olur gözleme olur hazr yufkadan tavada ıcıne peynır koyuyorm uzerınede tereyagı mıs eşim zaten bu tarz bısı olmayınca yemez kahvaltıyı tutunmaz pek nbende yarn kızım uyursa erken kalkıp bişiler yapayım diyorum kuymakta olr yorumlarda gördüm normal kendı evımdekı tel peynırım var bıde keçi peyniri var ıksıını karıstırıp yapcam özel peynıre şart defıl sünüyorsa yeter
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Kuymak, büyük parçalı köy biberi, küp küp kesilmiş domates ve sarımsakla yaptığım özel bir menemen (samsun usulü), pişi, mini pizza, yumurtalı ekmek, pankek-bal-çikolata-muz gibi gibi 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ekmek pizza yaparım canım ben 

Ekmekleri dilimle üzerine tereyağı yada margarin sür fırın tepsisine diz başka bir kapta domates biber zeytin sucuk sosis doğra minik minik kaşar rendele 1 yumurta kır tuz biner dök karıştır ekmek dilimlerinin üzerine paylaştır fırına at kızarsın biraz kaşarlar eriyince çıkar mis 
0 oy
(415 puan) tarafından
İspanyol omleti deneyebilirsin çok güzel oluyor tadı tarif bırakıyorum 

0 oy
(20,661 puan) tarafından
Yağlı bazlama yap canım benim eşim çok sever onu 
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Tuzlu balıkkk 
(2,564 puan) tarafından
Kahvaltıda mi?¿O⁠_⁠o
(2,958 puan) tarafından
Evet tuzluyoruz kaç ay sonra açıyoruz yanına biber patlıcan kızartıp yiyoruz
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Fırına patates atabilirsin kabuklarıyla yanına da güzel soğan salatası (maydonoz tuz limon pul biber)

Pişi yapabilirsin  sigara böreği yada normal böbrekte olur

Tava böreği güzel tercihtir 

Pataates kavurabilirsin 

Patatesleri küp küp doğrayıp yağda kızartıp yumurta kırabilirsin 

Köz biber koz patlıcan meze tarzı kahvaltılık yapabilirsin 

Çökelek kavurabilirsin yine

Peynir sündürme yapabilirsin(ezine tereyağı kaşar)

Menemen güzel olur 

Yumurta haşlaması yap içine yeşil soğan pul biber biraz sıvı yağ tuz şeklinde yapıp salatası da olur 
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Evet bugün çok farklı bisey yaptım evleneli 4 yıl oldu ilk defa eşimle dışarıda kahvaltı yaptık 
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ben cıstıl yaparım bazen menemen kuymak minzide güzel oluyor ama minzinen peyniri trabzondan olursa :)) tereyağlı oh mis canım çekti

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,010 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nece34 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 560 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Havvaali (1,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.
26 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.