0 oy
1,998 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben zaten örgü sevmem her hafta yeni bir şey örüyor kırılmasın diye güzel olmuş diyorum çok oldu artık örme diyorum ama anlamıyor bide evin içinde dışarda sürekli ördüklerini giydirnemi bekliyor bende sadece ona giderken arada bir giydiriyorum. Başlarda ne güzel el emeği diyodum ama sıktı artık dolap doldu taştı. Artık hoşuma gitmiyor. Bide üstüne bunun sohbeti saatler sürüyor örneğin bişey örmüş çıkarıp veriyor güzel teşekkürler diyip susuyorum ama bunlar ailecek bi saat o örgüyü konuşuyor yok boyu şuymuş yok yakası şuymuş yok şu modelmiş bilmem ne gerçekten sıkılıyorum ya ne örgü görmek nede konuşmak istiyorum zaten ördüğü iplikten midir nedir bebeğim de sevmiyor su içinde kalıyor

46 Cevaplar

0 oy
(2,965 puan) tarafından
Örgü sürekli giydiremiyoruz haklı olabilirsin ama kadınında içinden geliyor idare et hevesini kırma kadının 
-Reklam-
0 oy
(2,374 puan) tarafından

Bir Ece vakası diyorum susuyorum :angel:

0 oy
tarafından
Sağolsun benim kaynanamda yapıyor hatta covukalrim sandığına bile yaptı sağolsun ilerde torunlarım için babaanne hatırası ben çok severim değer verip kaldırırım 
0 oy
(9,676 puan) tarafından

Kimi arar bulamaz kimide bulur beğenmez:D

0 oy
(2,080 puan) tarafından
Şey  desen  anne  artık  örme  bunlar  yeter  birazda  büyüyünce  örersin  giydiremiyorum  hepsini 
tarafından
Bu sefer de büyük boy örüyor yelek bitiyor patik örüyor o bitiyor pantolon o bitiyor ceket o bitiyor atkı sürekli buluyor örecek bişey ama ben hiçbirini beğenmiyorum giydirmek istemiyorum
(2,080 puan) tarafından
Dolaba  koy  sat  ara ara  al biriktir  ya da  bosver  dert  etme  demekki  o da  böyle  mutlu  oluyor  canım  be güzel  hiç  yapmayanlar var
0 oy
(20,705 puan) tarafından
Ne memnuniyetsiz insansın sen yaa ne anlarsın incelikten işin gücün fesatlık olduuu için sıkılıyosundur bence 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Valla bende örecek kimse yok Gardrops ve dolaptan ariyorum hemde çok pahalı.
tarafından
Ben veriyim sana
(1,781 puan) tarafından
Kız mı erkek mi
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bana yolla :)
0 oy
tarafından
Benimki bi patik bile yapmadı bence şükret 
0 oy
(19,398 puan) tarafından
Canım açık net bir şekilde söyle çocuğa normal kıyafetten çok alınmaz zaten çabuk büyüyorlar hepsini giyip eskitebilme ihtimali yok valla kırılır mı derdim yok ben açık açık fikrimi söylüyorum mesela beyaz yelek örmüş bildiğin kız yeleği giydirirsin dedi yok giydirmem dedim dursun bebeği olan birilerine hediye olarak ver bence dedim 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Benim.kaynanayi yanina yollasak bizimkide hic bilmez az ogrensin  hic anlamaz cok isterdim yapsin koysun getirsin ama :)) beceriksizzzzz
0 oy
(986 puan) tarafından
Benim kaynanam oğluma bir patik bile örmedi.  Tabi sana muhalefet olmak için söylemedim sadece dert yakındım. Sende birkaç defa giydirip hediye edebilirsin. Mesela ben el örgüsü şeylere bayılırım.  Ama yapan yok işte. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kalbini biraz yont insanlara karşı kibir öldürür
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Herşeyin fazlası insanı bunaltır bence
0 oy
(10,434 puan) tarafından
Vay bee ne Kaynanalar var keşke benim kaynanam da öyle yapsa yollasa kıyamam kendince bişeyler yapmak istiyor kırmadan onada söyle bunları 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bende örgü sevmem ama banada örgü yelek ceket doldu bütün akrabalar birde tek torun iki tarafta da o yüzden çok örgüsü oldu evde hep yelekleri giydirdim kışın sabahları giyiyor dışarda hiç giydirmedim ama ihtiyaç oluyor sabahları giydirirsin giydirmediginde kaldır ihtiyacı olana verirsin canım 
0 oy
tarafından
Keşke benim de çocuğuma örgü ören olsaydı ne ben ne annem ne de kayinvalidem malesefki hiçbirimiz bilmiyoruz 
0 oy
tarafından

Ne iştah varmış kiz senin kaynananda da hepsini geçtim  yok ipler falan dünya para her şey tadın da güzel :angel:

0 oy
(274 puan) tarafından
Keşke benim böyle babannem olsaydı de örseydi ne güzel işte çocuğuna değer veriyor. Bunu buraya yazacak kadar dertlenmeni anlayamadım. Benim kayinvalidem de örüyor bir sürü ama sorun değil giydiği kadar giyer. Örmese örmuyor derdik 
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Ay kız bana yolla ihtiyacın yoksa. Benm oğluma asla kimse bir patik bile örmedi :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 318 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 915 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 797 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,759 soru

23,596,755 cevap

305,820 kullanıcı

...