0 oy
1,998 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben zaten örgü sevmem her hafta yeni bir şey örüyor kırılmasın diye güzel olmuş diyorum çok oldu artık örme diyorum ama anlamıyor bide evin içinde dışarda sürekli ördüklerini giydirnemi bekliyor bende sadece ona giderken arada bir giydiriyorum. Başlarda ne güzel el emeği diyodum ama sıktı artık dolap doldu taştı. Artık hoşuma gitmiyor. Bide üstüne bunun sohbeti saatler sürüyor örneğin bişey örmüş çıkarıp veriyor güzel teşekkürler diyip susuyorum ama bunlar ailecek bi saat o örgüyü konuşuyor yok boyu şuymuş yok yakası şuymuş yok şu modelmiş bilmem ne gerçekten sıkılıyorum ya ne örgü görmek nede konuşmak istiyorum zaten ördüğü iplikten midir nedir bebeğim de sevmiyor su içinde kalıyor

46 Cevaplar

0 oy
(1,118 puan) tarafından
Birinci sınıfa giderken arkadaşlarımın üzerinde örgü hırkalar olurdu. Ya anneanneleri ya da babaanneleri örmüş olurdu. O kadar çok heves ederdim ki .. niye benimkiler ormuyor diye...

Bir an geçmişime gittim...

Aman bırakın orsun ,siz de hurca koyup kaldırırsanız ,birilerine verirsiniz . Keşke benim kiziminda babaannesi biseyler orse ,örmeyi geç alsa bile yeter... Ama değil almak düşünmüyor bile.. anneminde gözleri görmüyor o hiç yapamaz da alamaz da ... 
-Reklam-
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Aynı kişi anneniz de olabilirdi. Yaşlandıkça çocuklasirlar aslında bizlerin de sabretmesi lazım. Evet zordur ama çocuklarımızi büyütürken nelere katlaniyoruz. Yaşlılarımıza da bazen çocuk gibi tahammül etmemiz hoş görmemiz gerekmez mi
0 oy
(299 puan) tarafından
Bende örgü sevmem canım ama annelerimiz kaynanalarımız onla büyüdükleri için illaki yapıyorlar seviyorlar onlar bizim gibi düşünmüyorlar size böyle yardımcı olmak istemş oda . Sende ona giderken giydir güzel dillede çok oldu artık gözlerine yazık seneye örersin de :)
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Ahaaaa benim kaynana kolları boru gibi saçma sapan eski desen kimsenin giydrimeyeceği kadar kötü 1 2 tane örmüş sözde 8 aydır kızlarına gösteriyor bakın ben ördüm diye arayıp arayıp orgusunu konuşuyorlar onun ördüğü şeyi çocuğum giyemez ki kollar boru bel desen gülazer girer içine 
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Benim kaynanam da habire lif örüyor ne eşim ne ben ne oğlum kullanmıyoruz. Geçen 10 tane örmüş almış gelmiş anne kullanmıyoz hediye götür vs dedim çeyizine ördüm oğlanın dedi. Onun çeyizi olmaz anne dedim. 2 tanesini hatıra diye aldım koydum..

Yelek süeter örse neyse ama onun da fazlası sıkar haklısın.o iyi niyetle yapıyo onda şüphe görmedim. Ama dediğim gibi fazlası Zarar ve sıkar.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 318 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 915 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 797 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,759 soru

23,596,755 cevap

305,820 kullanıcı

...