4 5 ay önce bir anda yaşadığım bunalımlar yüzünden kafa ağrım başladı doktora gittim mr çekildi beyin temiz ama boyunda düzleşme var dedi mr çeken kişi ise boyunda bir şeyler var dedi ne gibi dediğimde fıtık gibi dedi. Neyse o ara birde panik atak geçirdim acile gittim EKG çekildi temiz dedi bir şey yok dedi. Derken o kafa ağrısı geçti bu kez bitmek bilmeyen bir sağ göğüs ağrısı koltuk ağrısı ve kol ağrısı başladı yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum genel cerrahiye gittim elle muayene ultrasonla baktı bir şey yok dedi. Bir kaç gün öncede bu ağrı devam ederken bu kez sağ göğsüm değil her iki göğsüm ve sırtıma vuruyor acile gittim yine EKG çekildi akciğer filmi çekildi hepsi temiz. Fakat bugün tam iki göğsümün ortasında bir bıçak varmış gibi hareket ettikçe saplanıyor sırtıma doğru değil çocuklara bakmak tuvalete giderken bile zorlanıyorum 3 ay önce tam hemogram kanada bakıldı lösemi vs olsa çıkardı diye düşünüyorum 6 7 tüp kan alınmıştı. Başına böyle bir şey gelen var mı göğüste ve sırta aşırı derecede ağrı ile doktora gidip bir türlü nedeni bulunamayan bir ağrı yaşayıp en son nedenini bulan var mı acil yazın lütfen gitmediğim bölüm kalmadı sonuçlar temiz genel cerrahi nöroloji EKG akciğer filmi kan tahlili hepsi temiz sadece b12 düşük olduğu için 5 haftada 1 tane iğne vuruluyorum birde her ay aylık korunma iğnesi