Dün gece saat 04.43 de telefonunum sesine uyandim. Mahalleden bi abla ariyo,yıllardir kedilere ve kopeklere biz bakariz mahallede. Kadin ağlayarak "irem koş besleme alanini yakmişlar gene" dedi. Esimi uyandirdim cocugu ona birakip dogruca assagi indim.
İnmez olaydim görmez olaydım keşke bu kadar çaresiz kalmasaydim. Ben şuan 20 yasindayim biz bu barınaklari kulubeleri yapmaya basladiğimizda daha 12 yasindaydim mahallede ki herkes bize destek verdi gerek para topladik gerek herkes tahtalarla ufakta olsa kulube yapmaya çalisti. Ama dün gece tüm emeklerimiz çöpe gitti ve tam 2 kedi yavrusu 5 kopek yavrusu 1 tanede baba olan köpeği mısır'ımızı kaybettik toplam 8 tane can gitti...
İtfaiyeyi aradik 15 dakikada geldiler halbuki itfaiye merkezi bizim sadece 4 sokak altimizda. Polisi aradik 1 ekip gönderdi oda "itfaiylelik durum bu" diyip gitti..
Daha önce çok kez bu besleme alanini yaktilar her seferinde ufak capliydi yada bi sekilde biz söndürdük ama dün ki çok kötüydü fotoğrafta ki ilk hali itfaiye gelene kadar yerle bir oldu besleme alanı.
Diger kedi ve kopekleri çikarana kadar hepimiz zehirleniyoduk az daha.
Mahallede bi tane akil sağliği yerinde olmayan adam var eşim bu adamla daha once tartismisti agzi ne der kici ne der belli değil sarhoşun teki. O yapti biliyoruz cunku daha öncede kopeklere zehirli yemek vermişti hatta haberlere cikmişti bu konu. Yangindan sonra eśim o adamin kaldiği baraka evine gitti eşime bicak çekmeler bana kufur etmeler rezillik cikti anlayacağiniz.
Bu fotoğrafi ve videolari akliniza gelecek tüm haber kanallarinin wp hattina yolladik. Olurda biri sesimizi duyup haber yapmaya karar verirse çok sevinirim. Birseyler yapilmalı artık artik biseylere dur denilmeli....