+1 oy
1,024 göst.
Diğer kategorisinde (1,419 puan) tarafından

image

Dün gece saat 04.43 de telefonunum sesine uyandim. Mahalleden bi abla ariyo,yıllardir kedilere ve kopeklere biz bakariz mahallede. Kadin ağlayarak "irem koş besleme alanini yakmişlar gene" dedi. Esimi uyandirdim cocugu ona birakip dogruca assagi indim. 

İnmez olaydim görmez olaydım keşke bu kadar çaresiz kalmasaydim. Ben şuan 20 yasindayim biz bu barınaklari kulubeleri yapmaya basladiğimizda daha 12 yasindaydim mahallede ki herkes bize destek verdi gerek para topladik gerek herkes tahtalarla ufakta olsa kulube yapmaya çalisti. Ama dün gece tüm emeklerimiz çöpe gitti ve tam 2 kedi yavrusu 5 kopek yavrusu 1 tanede baba olan köpeği mısır'ımızı kaybettik toplam 8 tane can gitti...

İtfaiyeyi aradik 15 dakikada geldiler halbuki itfaiye merkezi bizim sadece 4 sokak altimizda.  Polisi aradik 1 ekip gönderdi oda "itfaiylelik durum bu" diyip gitti.. 

Daha önce çok kez bu besleme alanini yaktilar her seferinde ufak capliydi yada bi sekilde biz söndürdük ama dün ki çok kötüydü fotoğrafta ki ilk hali itfaiye gelene kadar yerle bir oldu besleme alanı. 

Diger kedi ve kopekleri çikarana kadar hepimiz zehirleniyoduk az daha. 

Mahallede bi tane akil sağliği yerinde olmayan adam var eşim bu adamla daha once tartismisti agzi ne der kici ne der belli değil sarhoşun teki. O yapti biliyoruz cunku daha öncede kopeklere zehirli yemek vermişti hatta haberlere cikmişti bu konu. Yangindan sonra eśim o adamin kaldiği baraka evine gitti eşime bicak çekmeler bana kufur etmeler rezillik cikti anlayacağiniz.  

Bu fotoğrafi ve videolari akliniza gelecek tüm haber kanallarinin wp hattina yolladik. Olurda biri sesimizi duyup haber yapmaya karar verirse çok sevinirim. Birseyler yapilmalı artık artik biseylere dur denilmeli....

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
elleri kirilasica vijdansizlar ne istediler dilsiz hayvanlardan rabbim sorsun hesaplarini keşke devletimiz bu konuda bisey yapsa
(1,419 puan) tarafından
İdam... Tek çaresi bu
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Allah vicdan merhamet versin ağzı var dili yok o yabrucuklarin nasıl kiyiyorlar ben anlamıyorum:( çok üzüldüm 
(1,419 puan) tarafından
Allah islah etsin ama bu dunyada da göriyim bazi seyleri
(336 puan) tarafından
Rabbim yarına bırakır da yanına bırakmaz kimsenin şüphesiz ki rabbimin adaletinden sual olunmaz muhakkak ki göreceğiz onlar ne hallere düşecekler ama kime ibret olacak işte onu bilemem akibetimiz de sonumuz da hayır olsun inşallah
0 oy
(520 puan) tarafından
Allah kahretsin bunu yapanları, oradaki yavrulardan beter olsunlar vicdansız şerefsizler:((
(1,419 puan) tarafından
Allah belalarini versin
0 oy
(51,174 puan) tarafından
kim yaptiysa orda aynisini yasasin
(1,419 puan) tarafından
Amiin amiin
0 oy
tarafından
Show tv ye yazsana ırem
(1,419 puan) tarafından
Yazdilar gözde'de bakalim duyurabilcez mi sesimizi... Şahsen dün can cekisip ölen hayvanlarin inlemeri kulağimdan gitmiyo
tarafından
Ay deme deme ben kaldıramıyorum artık boylelerının kendılerınden degıl en sevdıklerjnden cıksın dıye beddua edıyordum ama onu da dıyemıyorum ne dıyım Allah sorsun
(1,419 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Konya, Mamak şimdi de bu Allahın sessiz kullarım dediği hayvanlara bu işkence yetsin artık nefret ediyorum bunlarla aynı havayı solumaktan 
(1,419 puan) tarafından
Hepsi yerle bir olsun inşallah
tarafından
Mamak videosu gözümün önünden gitmiyor nasıl bir akıl tutulmasıyla nasıl vicdan ben hasta kedi köpek görsem cebimdeki son parayla çare arıyorum Allah kahretsin bunları
0 oy
tarafından
Irem bu konya barınağı mı 
(1,419 puan) tarafından
Hayir değil ankara zubeyde hanim mahallesi
tarafından
Allah belalarini versin konyada da çok kötü şeyler olmuş barınakta
0 oy
(1,528 puan) tarafından

image

benimde paşam evde dışarı soğuk ne vicdansızlar var ya şu bebeklere nasıl kıyabiliyorlar başınız sağolsun Rabbım yapanları cehennem ateşinde yaksın inşallah 
(1,419 puan) tarafından
Amin amin canim. Senin pasaninda tüyü kadar ömrü olsun
0 oy
tarafından
Cacuklar ve hayvanlar ölmesin artık 
(1,419 puan) tarafından
Çocuklara kadinlara hayvanlara dokunulmamali
0 oy
(19,275 puan) tarafından
Vicdansızzzzzzz Allah onu da cehenneminde yaksın inşallah 
(1,419 puan) tarafından
Amin tek duam o
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm ya , vicdansızlar 
(1,419 puan) tarafından
Allah kahretsin hepsini
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Vicdansızlık. İnsanlık değil bu. Onlarda can. Allah hesabını sorar bunun. Ya bu dünyada, ya öbür dunyada yanına bırakmaz.
(1,419 puan) tarafından
Amin ama ben bu dunyada da görmek istiyorum
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ahh bee. Ankara da mı yaşıyorsun canım internette gördüm bir kaç sayfada
(1,419 puan) tarafından
Evet canim benim mahallemde oldu zaten olay
(6,046 puan) tarafından
Mamak yazıyordu sanki. Ne diyebilirim ki. Allah'ın dan bulsunlar
(1,419 puan) tarafından
Yok benim postta bahsettiğim mahallemde oldu. Mamak olayida ankarada allah islah eylesin
0 oy
(17,625 puan) tarafından

Elleri kırılsın yakanların ne istiyorlar yaa :ermm:

(1,419 puan) tarafından
Ah bi bilsem ne istediklerini
0 oy
tarafından
Rabbım sabır versin sana yapanlarida Rabbıme havale ediyorum bu nasıl caniliktir yaa suçsuz günahsız varlıklara böyle yapınca iyi birsey yaptıklarını mi saniyorlar
(1,419 puan) tarafından
Allah belalarini versin
0 oy
(3,268 puan) tarafından

İşte bazı insanlar dünyayı sadece onların sanıyor

Öteki dünyada o canlılar dile girer 
O pislikler da cezası alır inşallah
Başın sağolsun gülüm 
(1,419 puan) tarafından
Cok saol canim
0 oy
(134 puan) tarafından
Allahım bu nasıl vijdandır nasıl insanlar ya yolda yürürken yerde karınca var mı diye ayaklarımızı şekilden şekle sokarız çocuklarımla idam verilsin ya cana koymanın afı olmamalı ya 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Kendiniz gidene kadar canım polise deseydiniz keşke baksana bıçak çekmiş manyak ben pek hayvansever değilim çok korkuyorum kedi ve köpekten ama çok üzüldüm elleri kırılsın İnşallah amacı ne yani yakmaktaki zehirlemekteki manyak herif
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Güclerı bu masumlara yetiyor Allah ın belalaaarııı nefret edıyorm böyle ınsanlarrdan bencıller vicdansızlar bızım sıtemın önunde yavru kedıler vardı gunduzeeı annesı avlanıp gelıp emzırıyodu geri.zekalı cok bılmıs bırı almş kuaför alcam diyip duruyodu bız ızın vermemıstık yanı tam korumak ıstıyosun ama bıraz düşünerek hareket edın yaa daha bı kacgunluk yavru annesınden ayrılırmı en azndan bıraz büyüyünce alsan ölrdğn sankı eşim sormş ben almdm demiş bide kameradan baktık o almş sal.ak kadn annesı yazık etrafta yavrularını arıyor aglaya aglaya oturdum bende agladm bu ınsanlar neden bu kdr kötü.
0 oy
(5,746 puan) tarafından
Diğer dünyada biz susacaz onlar dile gelecek Allah görüyor yapanları 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 355 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,400 göst.
11 Ekim 2020 Aile kategorisinde Nurr (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 496 göst.