0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynım hapse girmiş demiştim 7 yıl ceza yemiş iyide olmuş onu orası paklar paklarsa sadece. 3 çocuk var ortada. Bunlar başanma davasını açmışlar. Cuma günü duruşması görülmüş boşanmışlar. Kadın daha adliyeden çıkmadan abisini aramış valizleri diğer arabaya taşı diye. Diğer araba dediğide kayınpederinin arabası. Ortada bir tır vardı onun derdine düşmüş satılacakmış o hissesi verilecekmiş kadına yarısını alıyor ama hakkı değil. Tır ortak iki kardeş aldılar hapisteki şoför olunca onun üstüne yaptılar evlendikten sonra alınınca yarı yarıya bölündü şimdi diğer kaynım kaldı ortada verdiği paralar yaptığı borçlar üstüne kaldı elde var 0 la çıktı işten. Çocukların üçünüde istememiş kayınvalidemgil köye götürmüş. Neymiş onlara göre çocuk babanınmış anne boşandıktan sonra alamazmış. Yoksa başka birisiyle evlenemezmiş evde kalırmış. Çıldırmak üzereyim nasıl bırakır bir anne çocuğunu ya nasıl. Köyde ne okul var ne başka bişey bi kaynanam kayınpederim kaynımın birisi var onlar o 3 bebeğe nasıl bakacaklar hep hor görecekler biliyorum. Onlar olmasa girmezdi belki oğulları hapse onları suçlu görecekler hep. Böyle bi mantık var mı ya böyle bi vicdan var mı. Ben okula gidiyorum da birkaç saat ayrı kaldım diye vicdan azabı çekiyorum özlüyorum. 

23 Cevaplar

0 oy
(6,003 puan) tarafından
Allah merhamet vicdan versin
tarafından
Amin inşallah ama olmadığını biliyorum içim gidiyor o çocuklara
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklara çok üzüldüm:(
tarafından
Onları gram düşünen yok orda zaten üzülmekle kalıyorum ya içimi o yiyor hep
tarafından
En küçüğünu sen alamaz mısın canım bari biri kurtulmuş olur
tarafından
Keşke okulum olmasada alsam evde olsam bir dakika düşünmezdim hepsini bile alırdım ama okulum var haftanın 4 günü evde değilim benim bebeğimede annem bakıyor o süre içinde 9 aylıkta benim bebeğim
tarafından
Anladım canım Allah yardımcıları olsun
0 oy
tarafından
Okurken içim acıdı Allahimm kadına vicdan versin yazık o çocuklara Allah yardım etsin 
tarafından
O çocukların elinden tutan olması gerekirken hepsi bıraktı gitti
tarafından
Allah kabul etmesin
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Cok kücükleemi canım cocuklar Allah yardım etsin oyle vicdansız anneler okadar cok cogaldı ki Esra Erolda görüyoruz son bir yıldır aşk meşk icin cocukları sokakta babaannede bırakan anne cok var 
tarafından
3 buçuk yaşında en büyükleri en küçük daha 11 aylık
(1,303 puan) tarafından
Ya minicik  yavrular nasıl bırakır bwnimkinin biri 3 biri 1 yaşında tuvalete  bile habersiz gitmiyorum  ağlamasinlar diye ah yavrularim hem anne  yok hem baba minicik bebekler
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Ahh olan hep çocuklara oluyor☹️Rabbim merhametli olanlardan eylesin 
tarafından
Daha bebekler neler yaşattılar şu birkaç ayda
0 oy
(17,516 puan) tarafından
Ben hep diyorum üreyebilmek marifet değil kimse de doğurdu diye anne baba olmuyor Rabbim vicdan merhamet versin 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(336 puan) tarafından
Yani ne diyim bilemedim ki Allah cümlesine hidayet versin inşallah gece başını yastığa koyduğunda buram buram kokuları burnuna gelmeyecek mi acaba bir lokma ekmek yerken oğlum kızım da severdi yerdi demeyecek mi hiç burnumun direği sızladı yemin ederim insanlar çok kötü 
tarafından
Bir hafta çocuklar bende kaldı birkaç ay önce bir gün arayıp ne yapıyorlar demedi hapisten çıkarmak için istedi çocukları kullanabiliriz diye başaramamışlar boşanmışlar
(336 puan) tarafından
Çok üzüldüm çocuklara
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Okula gidemezlerse versinler bi yurda bence canım en azından sen gider haftada bir olsun bakarsın çok zor cidden çok üzüldüm bide daha miniciklermiş daha 1 yaşında bile değilken küçüğü nasıl evlenmeyi düşünür aklım vicdanım almıyo bidaha doğurmasın umarım ya çok üzüldüm bebeklere. 
tarafından
Evde durmak yok iddet müddetini bile beklemez belki
(1,244 puan) tarafından
Çok yazık çok nasıl kafalar bunlar nasıl insanlar inanamıyorum cidden
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Kadın yarısını alıyor hakkı değil demişsin canım ama evlendikten sonra alınan bir çöpte olsa hakkı oluyor böyle bir durumları vardı kaynın üzerine alsaydı tırı olan kaynına olmuş cidden çoçuklar için çok üzüldüm yaşları ne peki kaynanan genç mi nasıl bakacak onlara daha yeni boşandı neyin evliliği bu ne acelesi var ya hiç mi dili yanmadı 
tarafından
Canım hakkı olan 1/4 ü ama hakim yarısını vermiş yarısı onların tırın hepsi değil ki aldıklarında böyle bişey yoktu sonradan oldu 3 buçuk 2 ye yakın rn küçükte 11 aylık iddet müddeti kadar bekler belki onu beklemez gider birine dini nikahla kuma olur
tarafından
Kaynanam 55 yaşında genç ama bakmaz
(6,438 puan) tarafından
Ay çok küçük yaa ee kim bakacak o da bakmazsa
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Olan çocuklara oldu o masumların ne günahı var çok üzüldüm Rabbim o çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah:(
tarafından
Amin inşallah evet ikiside memnun olan onlara oldu
0 oy
tarafından
Hepsi süt kuzusu daha ya nasıl vicdan Allah ıslah etsin böylesini çocuklara üzüldüm umarım babaanne dede sahip çıkar da daha kötü şeyler yaşamazlar 
tarafından
Onların kendine hayrı yok nasıl sahip çıkacaklar nefretle bakacaklar çocuklara
tarafından
Ne denir ki Allah kurtarsın o bebekleri. Yurda verseler ayrı burda ayrı acı çekecekler ne zor imtihan
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Kadının sonrası için kendi mutluluğu için umutları varsa bırakır ne olucak zaten içinde analık fedakârlığı olsa yeniden evlenmek falan aklına bile gelmez sarılır evlatlarına.
tarafından
Kocasız kalırım korkusu var birinden boşandı ikinciyi alma derdinde hemen bunu hapisten çıkarmak için çok uğraştı olmadı hakim kabul etmedi çıkmasını çıkamayınca boşandı
(7,753 puan) tarafından
Alışmış kudurmuştan beterdir demişler.
tarafından
Öyle valla derdi neyse birinden sanki yüzü çok güldü morlukları geçmeden yenisi eklendi o halde hemen ikinci
0 oy
(770 puan) tarafından
Bu hikayede yanan çocuklarla diger kaynın olmuş üzüldüm Rabbim merhamet vicdan verssin o kadınada kaynın niye hapiste ki
tarafından
2 ay önce eve gelmiş gece sabah bi kadınla konuşmalarını okumuş hani konuşmayacaktın falan demiş sen hesap soramazsın dövmüş karısını buda polise haber veriyor polis gelince iyice deliriyor bıçak çekiyor eve kilitliyor 3 çocuk kadını jandarma aldığıyla nöbetçi mahkeme hemen hapis
(770 puan) tarafından
Durum baya vahim Rabbim akıl versin
tarafından
Hemde nasıl
0 oy
tarafından
İşte o yüzden herkes anne olmamalı dogurmamali olan çocuklara oluyr
tarafından
Hep onlar kalıyor ortada
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Ewlılık esnasında alınan her mal ortaktır o yüzden hakkı canım isterse yatlar katlar olsun yarısı kadınındır
tarafından
Canım o hakkı zaten ama 1/4 ü hakkı yarısı eğil ortak mal çünkü kanunen hapistekinin üstünde olunca bişey yapamıyorlar maalesef karşı taraftada 3 çocuklu bi maaşla geçinen kendine bi ekmek kapısı açmaya çalışan aile var
0 oy
(9,732 puan) tarafından
Ya herşeyi bir kenara bıraktumda madem sorunlu bir evlilikti ne diye zırt pırt ard arda 3 tane yaptı en büyüğü 3 yaşında diyorsun daha en büyükleri bile bebek benim küçüğüm 3 yaşında sürekli bakıp minacik küçücük bebeğim diyorum kıyamam çok üzüldüm o çocuklara ne biçim kadın ya daha boşanır bosanmaz s.k derdine düşmüş yazıklar olsun 
0 oy
(266 puan) tarafından
Okadar sinirleniyorum ki bu sekilde annelere adi anne sagdece 

Cocuk yapmasini biliyorsan eşşek gibide bakacaksin bakmiyorsan kusura bakma yin abi yapmiycaksin ozmn 

İyi 5 dkk zekvk icin 3 tane cocugun hayati mahfolmus rabbim yardimcilari olsun cokta kucukler kuzularim ya 

Allah bildigi gibi yapsin o kadinida 
0 oy
(3,961 puan) tarafından

Yorumlarda okudum hepsi çok küçükmüş ya. Anneye de anne demeye bin şahit ister. Sevmeyecektiyse ilgilenmeyecektiyse ne demeye evlenmiş çocuk yapmış madem şeetmeye mi evlenmiş sade:ermm:

0 oy
tarafından
Benimde kaynim eltim boşandı baba başka şehire çalışma bahanesine gitti annede baba evine gitti 4 ufak çocuk bize kaldı Amin aminnnn inşallah yaptıkları burunlarından fitil fitil gelir 
0 oy
(17,625 puan) tarafından
Bebeğini nasıl bırakmis yaa nasıl bir vicdan çok üzüldüm cocuklara

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 429 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 501 göst.
21 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 510 göst.
22 Temmuz 2019 Aile kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,533 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,646 cevap

36,822 kullanıcı

...