Kaynım hapse girmiş demiştim 7 yıl ceza yemiş iyide olmuş onu orası paklar paklarsa sadece. 3 çocuk var ortada. Bunlar başanma davasını açmışlar. Cuma günü duruşması görülmüş boşanmışlar. Kadın daha adliyeden çıkmadan abisini aramış valizleri diğer arabaya taşı diye. Diğer araba dediğide kayınpederinin arabası. Ortada bir tır vardı onun derdine düşmüş satılacakmış o hissesi verilecekmiş kadına yarısını alıyor ama hakkı değil. Tır ortak iki kardeş aldılar hapisteki şoför olunca onun üstüne yaptılar evlendikten sonra alınınca yarı yarıya bölündü şimdi diğer kaynım kaldı ortada verdiği paralar yaptığı borçlar üstüne kaldı elde var 0 la çıktı işten. Çocukların üçünüde istememiş kayınvalidemgil köye götürmüş. Neymiş onlara göre çocuk babanınmış anne boşandıktan sonra alamazmış. Yoksa başka birisiyle evlenemezmiş evde kalırmış. Çıldırmak üzereyim nasıl bırakır bir anne çocuğunu ya nasıl. Köyde ne okul var ne başka bişey bi kaynanam kayınpederim kaynımın birisi var onlar o 3 bebeğe nasıl bakacaklar hep hor görecekler biliyorum. Onlar olmasa girmezdi belki oğulları hapse onları suçlu görecekler hep. Böyle bi mantık var mı ya böyle bi vicdan var mı. Ben okula gidiyorum da birkaç saat ayrı kaldım diye vicdan azabı çekiyorum özlüyorum.