0 oy
142 göst.
Aile kategorisinde (150 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba esimle baya zor bir süreçten döndük bosanma sürecinden düşünün ki eşim baya kararliydi sen gitmezsen ben giderim filan dedi neyse konuştuk hallettik derken sonra da içimde farklı Bi burukluk mu desem pişmanlık mı desem bilemedim ayrılsam daha mı iyi olacaktı ki diye düşünmeye başladım ve Bir yaşında kızım var öyle ailem arkmada duracak bir durumu yok bana bu konuda destek olacak fikir verecek olan arkadaşlar yazabilir mi 

2 Cevaplar

+1 oy
(336 puan) tarafından
Bak güzel kardeşim arkana bir destek istersen dön duvara yaslan yıkılsa da alt tarafı duvar dersin içine dert olmaz sen sen ol kimseye güvenme yanımda arkamda su var bu var deyip de kendini teslim etme asla bu yanılgıya düşme ne yapacaksan bu hayatta tek başına yapacaksin derdi çekerken kimse yanında değil ne yaşadığını sen biliyorsun bende çok zor bir surecteyim herkes sustum yuttum zannediyor ama öyle bir zaman gelecek ki yedikleri tekmenin tadına doyamayacaklar 
(150 puan) tarafından
İnan ki kardeşim kalkamadigimdan oturuyorum benim bu kadar her tartışmada surekli bir bosanma davası oluyo aramızda artık nasıl güveneceğimi bilmiyorum yüzüne bakınca seviyorum mu sevmiyorum mu bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biraz zamana ihtiyacınız var canım ister istemez insan içten içe kırılıp içi burkuluyo ama geçici merak etme sabret rabbim sizi tekrardan birbirinize bağlasın inşallah
(150 puan) tarafından
Allah razı olsun belkide ihtiyacım dualardir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 116 göst.
28 Eylül 2022 Aile kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
28 Eylül 2022 Aile kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 931 göst.
12 Aralık 2019 Aile kategorisinde Yasemin linaaa (37 puan) tarafından soruldu