Kızlar bi kaç gün önce eşimle bir kızın evlenmeden önce birlikte olduğunu öğrendim kız mesaj attı buna neyse ben bayağı soğudum esimden 2 gün önce annemlere geldim eşim tutturdu Almanyaya gidelim abisi cezaevinde onu görelim diyor ve arkasında ne parası var ne bişey bugün annemlere geldi benden altın istedi (kıza takılanlar ) neyse bende 1 tam 2 çeyrek verdim yeter bu sana arkamızda bişey yok dedim bana bağırmaya başladı babamda ona bağırdı çünkü sürekli babamin evinde bana bağırır babam bişey demez bugün tak etti artık bende almanyaya gitmek istemiyorum kendin git gel dedim sonra babam bağırınca çıktı gitti aşağı indi bana mesaj atmış diğer altınları da aşağı annemle ablamin taktığını da at dedi bende aşağı firlattim sonra da bana mesaj atmış git hemen boşanma davası ac 5 dakika sonra kaynanam annemi aradı yalan şeyler anlatmış ona da bende dedim ki senin oğlun her zaman yalan söylüyor beni kotuluyor falan beni bide engellemiş dengesiz belki bunun icin mi bosanacaksin diyenler olacak ama onceki postlarima bakarsaniz sadece bunun olmadigini goreceksiniz çok uzun oldu kusura bakmayın napayım dertlesmek istedim fikirlerinizi alayım dedim.