Merhaba kizlar, şöyle başlıyım eşim sürekli sabah sekiz akşam sekiz çalısıyor bende iki kizimla her gun evdeyim oldugumuz yer herkese uzak esimin akrabalarina kendi akrabalarima falan hoş yakin olsada bişey farketmiyorduda, surekli cocuk sesiyle uyanip surekli cocuk sesiyle uyuyorum kapimi çalacak ben geldim diyecek yada benim gidebilecegim hic bir yer yok esimde surekli mesaide olunca cok bunaliyor evde iki kizla dolmuşla hic bir yerede gidemem her gun ayni isler iyice biktim valla ne esimle dogru duzgun biseyler yapabiliyoruz anlamadim hic bir sey esimde iki sene once kaza yapti araciyla bi jipe çarpmis dun ondan sonuç geldi bide 60 bin tl sigortaya borcumuz oldu simdi maaşın 4/1ini keseceklermiş borca 14 şubatta da karsi tarafla mahkemeleri var baya masrafim var diye dava acmislar eşime ordanda gelir baya ceza, eşimin amcasi mutait eşime 7000 bin zam yapmişti simdi asgari ucrete gore yenide zam yapicak esimin maaşi 10 bin olsada yine cezalara kesilecek ayriyeten kredisi var mutait olan amcasina 10 bin tlde ona borç var, evin gideri bizim ihtiyaclarimiz kizlarimin ihtiyaçlari, dort senelik evliyim ne esimin ailesi ne benim ailem kse yardim etmedi evlendigimizden beri her seyi tek tek kendimiz aliyoruz yemek masam elektirikli supurgem tencere takimim falan yok daha borcumuzu tek tek odeyerek aliyoruz esimin maasinda alacaklarim vardi ne guzel hepsi kaldi, bide sosyal konut projesine katilmistik ev cikarsa belki onuda iptal etmek zorunda kalicaz borclar yuzunden insallah cikmaz cikarsa ve iptal edersek daha cok uzulurum, teselli verecek kimsem yok bende derdimi buraya yaziyim dedim. Eşime bişey olmadi cok sukur o kazada tek tesellim bu şimdi ama herşey bir anda ust uste gelmeye basladi, bide borçlar harçlar falan esimin ailesi lokanta calistiriyor annesi ve babasi baska yerdeler ogullarina cok duskunler var bi gram faydasi olmadi hic bize ne bilezik takildi ne bisey evlenirken keske agzimi acsaymisim o zamanlar herseylerine tamam dedim s.a.l.a.k gibi. Simdi esimi kurtarabilirdim bu durumlardan :((((((