0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (641 puan) tarafından
Kızlar merhaba Ben bir ay öncesine kadar evimi merkeze taşıdım geldim biz geldiğimiz gibi de kaynanam evini tadilatı verdi bize geldi bu yüzden gelsinler hoş gelsinler turunu ve oğlu üçusü beraber şu an bende kalıyorlar ama lakin bugün tam 27 gündür bendeler yani evime girdiğimden beri ne evimden ne kendimden bir şey anlayamadım tadilat gittikçe daha da büyüyor bir yeri yapıyorlar Bu sefer başka bir yer daha çıkıyor onu yapmak istiyorlar Bizim de maddi açıdan hiç durumumuz yok gerçekten eşimle bunları mutfağa yetişeceğiz diye kredi kartlarını dibe kadar vurduk kıştan önce 1.000 TL'lik et almıştım dolaba koymuştum kış için tüm kışlık kavanozları hepsini pişirdim verdim afiyet bal şeker olsun ama nankördür bu kadın o gün diyordu Ben aç kalıyorum yok bilmem ne zaten kadın 90-100 kilo arası falan onu doyurmak çok zor bir şey üstüne ne özelimiz kaldı ne evimden ne ailemden bir şey anlamıyorum düzenim kalmadı ve o kadar genişler ki hiç de rahatsız olmuyorlar kadın burada diyor ilkbahara kadar da burada kalabilirim hamileyim üstelik 18 haftalık akşama kadar çalışıyorum temizliğidir yemeği de bir yere el atmıyorlar atsalar da leş gibi yapıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum onları kırmak da istemiyorum artık diyorum eviniz bitmedi mi Yok bu sefer yerlere parke yapacağız yani bir türlü evlerine gitmediler eşim de buldu buldu evi tam yakınlarından bir tane tuttu ben dedim ona yakın olmasın ama o öyle istedi onun için hava hoş ve şimdi aynı odada bile uyumuyoruz O derece yani bana ne olur akıl verin . Kadın iyi biri olsa ir ömür de bakarım ama inanın ki kimse onunla bir gün bile idare edemez sürekli laf sokan sürekli pıt pıt yapan zamanında hakaretlerine mi maruz kalmadım hala da alttan alttan laf mı sokmuyor. Esim için hiç problem değil ana kuzusu gibi bir şey artık kendi evimden kaçma fikrine girdim.

2 Cevaplar

0 oy
(13,891 puan) tarafından

Rahat geldiyse gitmez artık 

(641 puan) tarafından
Aynen valla canım
-Reklam-
0 oy
(8,800 puan) tarafından
Ay içim sıkıldı okurken valla. Bikaç gün kalsa birisi evimde duramam. 
(641 puan) tarafından
Aynen ya sorma, az önce banyoya abdest için girmiş, çamaşır makinesi dahil heryer sular içinde, üstelik tuvaletini banyoya yapıyor.kisacasi evime her türlü işkenceyi yapıyor.
(8,800 puan) tarafından
Valla Allah dayanma gücü versin. Hiç öyle sabırlı bir insan olamam. Ben de hamileyim şimdi. Susmazdım heralde senin gibi. Bir gün değil üç gün değil.
(641 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ gerçekten öyle dayanacak gibi değil kendi evimde yabancı oldum ne yapacağımı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 269 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 590 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde Sedadz (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
9 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Aleynaylmz (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
25 Ocak 2023 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu

377,811 soru

11,308,062 cevap

34,739 kullanıcı

...