Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynana bir türlü evine gitmedi
0
oy
226
göst.
30 Kasım 2022
Aile
kategorisinde
Melek8663
(
818
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar merhaba Ben bir ay öncesine kadar evimi merkeze taşıdım geldim biz geldiğimiz gibi de kaynanam evini tadilatı verdi bize geldi bu yüzden gelsinler hoş gelsinler turunu ve oğlu üçusü beraber şu an bende kalıyorlar ama lakin bugün tam 27 gündür bendeler yani evime girdiğimden beri ne evimden ne kendimden bir şey anlayamadım tadilat gittikçe daha da büyüyor bir yeri yapıyorlar Bu sefer başka bir yer daha çıkıyor onu yapmak istiyorlar Bizim de maddi açıdan hiç durumumuz yok gerçekten eşimle bunları mutfağa yetişeceğiz diye kredi kartlarını dibe kadar vurduk kıştan önce 1.000 TL'lik et almıştım dolaba koymuştum kış için tüm kışlık kavanozları hepsini pişirdim verdim afiyet bal şeker olsun ama nankördür bu kadın o gün diyordu Ben aç kalıyorum yok bilmem ne zaten kadın 90-100 kilo arası falan onu doyurmak çok zor bir şey üstüne ne özelimiz kaldı ne evimden ne ailemden bir şey anlamıyorum düzenim kalmadı ve o kadar genişler ki hiç de rahatsız olmuyorlar kadın burada diyor ilkbahara kadar da burada kalabilirim hamileyim üstelik 18 haftalık akşama kadar çalışıyorum temizliğidir yemeği de bir yere el atmıyorlar atsalar da leş gibi yapıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum onları kırmak da istemiyorum artık diyorum eviniz bitmedi mi Yok bu sefer yerlere parke yapacağız yani bir türlü evlerine gitmediler eşim de buldu buldu evi tam yakınlarından bir tane tuttu ben dedim ona yakın olmasın ama o öyle istedi onun için hava hoş ve şimdi aynı odada bile uyumuyoruz O derece yani bana ne olur akıl verin . Kadın iyi biri olsa ir ömür de bakarım ama inanın ki kimse onunla bir gün bile idare edemez sürekli laf sokan sürekli pıt pıt yapan zamanında hakaretlerine mi maruz kalmadım hala da alttan alttan laf mı sokmuyor. Esim için hiç problem değil ana kuzusu gibi bir şey artık kendi evimden kaçma fikrine girdim.
kaynana
derdi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
30 Kasım 2022
TOSB!K
(
17,694
puan)
tarafından
cevaplandı
Rahat geldiyse gitmez artık
30 Kasım 2022
Melek8663
(
818
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen valla canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
30 Kasım 2022
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay içim sıkıldı okurken valla. Bikaç gün kalsa birisi evimde duramam.
30 Kasım 2022
Melek8663
(
818
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen ya sorma, az önce banyoya abdest için girmiş, çamaşır makinesi dahil heryer sular içinde, üstelik tuvaletini banyoya yapıyor.kisacasi evime her türlü işkenceyi yapıyor.
30 Kasım 2022
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla Allah dayanma gücü versin. Hiç öyle sabırlı bir insan olamam. Ben de hamileyim şimdi. Susmazdım heralde senin gibi. Bir gün değil üç gün değil.
30 Kasım 2022
Melek8663
(
818
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canım ❤️ gerçekten öyle dayanacak gibi değil kendi evimde yabancı oldum ne yapacağımı bilmiyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
434
göst.