kızlar kafam o kadar çorbo oldu ki ne yapıcağımı şaşırdım artık sorunum şu
kaynanamla beraber yaşıyoruz kayınpederimle ayrıldılar 6 sene önce ben elimden geldiğince saygısızlık etmemeye çalışıyorum ama canıma doyduğum yerler oluyor 2 ebladım var oğlum 6 yaşında kızım 6 aylık bir sürü olaylar yaşıyoruz ve hiç birini düzeltmeden devam ediyoruz benimde şöyle bir huyum var bi sorjn yaşadıysak eğer çözmeliyim çözmezsem yıllarda geçse o benim içimde kalır davranışlarıma yansır ilk fırsatta aklıma gelir modum düşer ben çalışmıyorum kaynanam dağ tarla işlerine gidiyo eşimde araba alıp satıyor 3 ortak eşim pek para getirmiyo eve kaynanamın emekli maaşı var falan bi şekilde geçiniyoruz sorun şu ki benim yediğim içtiğim yaptığım herşey kaynanama batıyo hissediyorum bugün elektrik gel iş 417 tl normalde 350 civarı falan geliyodu başladı saymaya sürekli ketıl çalışıyo tost makinası çalışıyo çamaşır çok yıkanıyo hep sizin yüzünüzden demeye tursili az kullan bak o da bitecek yakında diyo bana ben herşeyden kısmaya çalışıyorum maddi durum yok diye ama sürekli böyle oğlum okuldan geliyo anne yumurta kır diyo kaynana gözümün içine bakıyo patates kızargıyom yağ çok gidiyo diye gözüme bakıyo
eşime biraz bu meseleyi çıtlattım afralandı gitti salona o kadar doluyum ki eşime hepsini anlatmak istiyorum ama huzur kalmıyo sonra annesiyle tartışıyo ben bunaldım ne yapayım anlatyım mı yomsa susayım mı Allah a havale ediyorum ama içim soğumuyo ne yapsam doğru olur bana bi yol gösterin lütfen