0 oy
938 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kocasina lafini kecren varsa soylesin nasil gecriyor gunun sorsu yapyom

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söz geçirmek demek doğru olmaz ama tanıştığımız günden beri attığı her adımı bana sorar. Istemedigim içime sinmeyen bi şeyi bugüne kadar hiç yapmadı:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu eşten eşe degişir canım geçirip geçirmekle alakası yok adamin içinde olunca iki naz edin benimki kabul eder genelde 
0 oy
(532 puan) tarafından

VALLA ELHAM DÜRILLAG  COK SUKUR BENIM BISEY YAPMAMA GEREK KALMIYO SOZ GECIRMEM ICIN  BI DEDIGIMI IKI ETMEZ  NE SOYLESEM YAPAR EGER KAFASINA YATMASSA BILE BANA ASKIM ONU OYLE DEGILDE BOYLE YAPSAK DAHA MANTIKLI DEGILMI AMA YINEDE ISTIYOSAN OYLE OLSUN DER   ALLAH RAZI OLSUN PAŞAMDAN 

<3

0 oy
tarafından
Laf geçirmek gibi degil de canim birsey konuşursak bana haklısın dedigin dogur diye biliyor veya bi iş yapacaz bana danışır ve hep sen cok haklisin duzun düşünüyorsün diyor 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Mesela ben üstüne çok giderim bana telefonunu vermez tuşludur çünkü ben annemle teyzemle konuşmaktan bıkmam dün sandı ki cüzdanjndan fiş arıyorum napıyorsun dedi ben onu yanlış anlamış gibi yaptm mesela geçen hastaneye gittik eski çalıştığı yyerden bi kız arkadaşın rasladı ben onu da yanlış anlamış gibi yaptm hep dedim içine düşecektn içine halbuki öyle bişey yok sevmiyon artık beni sevmiyon dedm öyle öyle her konuda yok annen gil bana bunu diyor sen beni koruyanıyorsyn onlara gelince şapır şupur falan 
0 oy
(1,755 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neye bagli bazi konular varki  sozumu keciririm yani oyle konu olurki dusunurki bunu demesem kizar yani dedigim gbi konudan konuya degisiyo canimin ici❤
0 oy
(45 puan) tarafından
Kocam bnsiz bisey yapmaz bana sormadan hic biyere gtmez zaten evcildir ben bisey istiyosamda hic yapmadigi olmadigi icin suan bilemedm hic söz gecirmeye cabalamadm :))
0 oy
tarafından
O benm fikrimi alır ben onun bide hiç Bi zaman bunu yap demem yapalmmı yada yapsrmsn derim hep kivçbar uslupla söylerim oda aynı şekilde. 
0 oy
tarafından
Karşılıklı birbirimize anlayış gösteriyoruz istemediğim bişey etmiyo bnde yapmıyorm 

Bazen oluyo arada istemediğim zaman dışarı cikiyo ama gelince gönlümu aldığı için sorun etmiyorm 
0 oy
(531 puan) tarafından
Laf geçirmek değil aslında herşey karşılıklı bence sözümü dinler sayar 
0 oy
tarafından
Geçirmek değilde karşılıklı saygıdan ve sevgiden dolayı ben onun sözünü oda benim sözümü önemser bi iş yapacaksam mutlaka eşime danışırım beni yönlendirir aynı şekilde oda bana danışır en ufak mesela bi yere giderken bana söylemeden gitmez. 
0 oy
(845 puan) tarafından
Laf geçirme diye bi şey yok kardeşim. Kimse kimsenin kölesi değil. Mantıklı olan neyse o olmalı. Saygı sevgi yitirilmemeli. Hadi camdan atla dediğimde neden atlasın. Fayda sağlamayacak bir şey yapılmaz zaten.
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Tatlo dilimle her dediğimi yaptırırım sağ olsun kocamda hep tamam senin dediğin olsun der. Ekstra bi formülüm yok 
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Ben eşimin sözlerini dinlerim ona değerli olduğunu hissettiririm. Aynı şekilde eşimde benim sözümü dinler istediğim heeşeyi yapar (maşallah). Bazen ne gerek vsr almasak olmaz mı fuzuli aşkım der. Bakar ben 10 15 gün susmam hala isterim azcık nazlanır mızıldanırım adam da sonunda yapıyor :) en son mama sandalyesi almam yazık günah 300liraya diyordu. Kadının gücü :) tabiki aldı 3 gün önce :) ailesiyle ilgili konulardada saolsun hep beni dinler başkasını umursamaz bile
0 oy
tarafından

ben kecriyomm  :D:D onceden KEcremiyodum ama artık kecriyom :D:D:D

0 oy
tarafından

Bn bn lafimi dinlemekten baska caresi yok adamin:D

0 oy
(4,667 puan) tarafından
Esim söylediklerime saygi duyar anlayislidir ayni sekilde bnde 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bence karakter meselesi canım bu. Benim kocam kapıdan çıkarken bile bana danışır. 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Benim esim bana hep aklım yarımdı sen girdin hayatıma tamam oldum der. Biz birbirimize danışmadan bişey almayız. Bir konu olduğunda konuşarak cozeriz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
14 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 437 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,435 soru

12,345,000 cevap

39,999 kullanıcı

Kategoriler

...