0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 ay snra 4 senemiz dolacktı ama bugn eşimi aramışlar evden çıkın işte biz o kata girecez die Bi kaç hafta önce aşagıdaki kiracılarada çıkın dediler zaten Bi postumda bahsetmiştim soguk davranıyorlar bunda ki sebp işte belli oldu ama şimdiden düşünceye girdim ne yapacaz bilmiyorm artk 4 binden aşagı ev yok asgari ücretle nasıl yapacaz hiç bilmiyorm çok kötüyüm :((

6 Cevaplar

+1 oy
(2,273 puan) tarafından
Babamları da ben oturcam diye çıkardı ama kiraya verdi. Siz olurda çıkarsanız mutlaka yazılı bi kağıt imzalatın onlara kendi oturcaklarına dair eğer kendileri oturmazsa sizin bün taşınma nakliyat kapora vs ödemek zorundalar. Babam bunu evden çıkınca öğrendiği için bişey yapamamış Malesef. Bide birden fazla evi varsa ben oturcam çıkın deme hakkı yokmuş onuda araştırın avukata flan sormadan çıkmayın evden
tarafından
Bende böyle birşey duymuştum ama ne kadr dogru bilemiyorumdm eşime söylim o zamn tşk ederm
(2,273 puan) tarafından
Rica ederim canım bunları avukat söylemiş babama
tarafından
Bende araştıryam
-Reklam-
0 oy
(5,297 puan) tarafından
kuzum hic ses etmeyin cikaramazlar som onbes gun kala ihbarname almadan cikaramazlar 
tarafından
Anladm canm tşk ederm ama o kadr para göz insanlarki  zaten sırf çıkarmaya yüzleri olsn die bu sene slm bile vermeye çekiniyotlar du daha geçenlerde bagırış sesleri geliyordu aşagıdakilerede çıkın diyorlar Dı Allah sonumuzu hayır etsin evt hakları ev onların ne yapmak isteseler yaparlar ama birz insanda vicdan olması lazm
(5,297 puan) tarafından
canim sizde savunun haklarınızı simdi tasinma kaparo su elektrik actir su bu derken hem ne kadar para gidiyor hem de kac gunun gidiyor
tarafından
On yil degil 5 yil diye biliyorum.
(5,297 puan) tarafından
on yil canim bakabilirsin neetten
tarafından
Rabbim haksızlık yapanlara bırakmasın ne diym bu zamanda çok zor bizm burda köy ürünleri satan Bi adam daha bugn yakınıyordu ya ben çıkacamda nereye gidecm bilmiyorm kira soruyorum 12 bin diyorlar ya ben 12 bin verecek olsam kira da mı otururum diyordu o kadr üzüldüm ki yoruldm artk diyordu teselli etmeye çalıştmda nerden bilim bugn bana da öyle olack
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Nekadar kiraniz kiralar çok pahalı 
tarafından
Şuan 1500 zaten uygun die paçaları tutuştu
(1,971 puan) tarafından
Tanıdığım var birden 1000 Tl zam verdi %25 olduğu halde yükseltme 1600 den 2500 e birde akrabası oturursan otur dedi napsin durumu yok ayrıca kiraci haklarımız var evler 4 binden başlıyor oturcak insaf yok kalmadı malesef bu düzen nezaman düzelecek bilmiyorum
tarafından
Vala düzelmez daha kötü ye gitmese iyi işte bizmkide Bi anda öyle yükseltemeyecegini bilfigi için çıkarma derdine girdi
0 oy
tarafından
tmm kiraci icin zor ama ev sahibinide anlamak lazim binbir emekle almiş o evi tabiki yuksek fiyata vermek ister allah herkese ev nasip etsin
tarafından
Sonuna kadr buna hak veriyorum ama  birz vicdanlı olmak gerekiyor
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Kendi oturacağına dair imzalı kağıt versin çünkü eğer kendi oturmaz ise ona dava açabilirsiniz ve devlet bu konuda kiracının yanında oluyor 
tarafından
Peki vermek istemeseler yani o kagıdı ne seklde isteyebilirz
(1,382 puan) tarafından
Vermek istemez ise peki siz bilirsiniz işi mahkemeye götürürüz kağıt verin dersiniz
(1,382 puan) tarafından
Biz öyle deyince adam baktı gayet ciddiyiz imzalı kağıt da veremedi tamam oturun ama fiyatı arttırma yoluna gideceğim dedi bizde sözleşme de yüzde kaç ise onun üstünde fiyat koyamazsnz deyince ona göre zam yaptı
tarafından
Vallahi bilsem başk Bi yerde böyle uyguna bulacm hiç bişi yi umursamam çıkarım çünkü hiç öyle komşuluk edilecek insanlar deil b
(1,382 puan) tarafından
Valla bende ayni durumdayım canım o yüzden bende susup oturuyorum napaym çıkayım desem 4 5 binden aşağı kira yok artk
tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin :(
0 oy
(4 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla öyle kafasına göre pat diye çıkaramaz. Elinizde sözleşme yok mu ki. Çıkın dedikten sonra 6 aya kadar çıkmama hakkınız var sen arastir bunları 
tarafından
Sözleşme yok ama daha kira zammına 3 ay var işte demiş o zamana kadr bakının ne zamn bulursanız çıkın faln geerçktn çıkma hiç sıkntı deil ama düşündükçe içim içimi yiyor artk ucuz kira yok nasıl yapacaz nasıl geçinecz ne bilm bin bir soru işte

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.
0 oy
19 cevap 502 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 278 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu