0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. İnsanın kalbini ev sevdiği acitirmis ya en çok gerçekten öyle. Kardeşim 17 yaşında erkek. Ben 25 yaşındayım bir yasimda oğlum var. Annemle babamın çok sallantılı bir evliliği vardı. Annem bizi bırakıp gitti bir gün babam ben kardeşim kaldık. Onu hep kollarımda uyuturdum canımı veririm onun için. Gece korkup abla abla diye uyandırdı. Neyse çok sıkı tıkar yaşadık. O eksik kalmasın diye herşey yaptım onun için. Bu sene oğlumun ilk yaş günü için aile evine gittik. Orda kutlamak için farklı sehirdeyiz çünkü. Neyse evi suslerjen kardeşim küfretti. Doğum gününüzü s... Dedi eşinde duydu bende duydum bir şey demedik. Anneme bunların evi yokmu niye burda yapıyorlar dedi çok üzüldüm. Oysa ben ona her doğum gününde suprizler yaparım. Ve yabancı değil ablasiyim yani ben onun. İşte kalbim çok kırık. Yarıyıl tatilinde bize geliceklermis aklımdan çıkmıyor sürekli yüzüne vurup bende onu kırarım diye korkuyorum.

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben olsam orda kırardım kalbını bu ne hadsizlik anne baban nasıl tepki vermez densıze bak ınsanlara haddını bildirmek lazım gelmesın falanda oyle kıymet bilmez evıme barkıma umrumda olmaz boyle yumusak oldugundan yuz buluyor zaten 
(504 puan) tarafından
Çok haklısın doğum gününde birşey demedim bitince söyledim. Tabikide biz sana böylemi yapıyoruz falan dedim annemde diyorki çocuk aklı. Ne çocuğu dedim sen 1.90 boyunca çocuk gordunmu hiç. Ben onun kadarken tek başıma başka bir şehire gittim yaşadım ne cocugu
tarafından
Fazla yuz bulmus ondan boyle cocuk falan dıye bısey yok kazık kadar adam benımkı de 16 yasında 180 boyunda maşallah herseye akılları eriyor heryerde cıkıyor lar okuldu ortamda kız arkadastı saygıya gelince mi cocuk oluyorlar valla kızlarla konusurken kopuyor resmen incelikten bana bir sesı yukselsın saygısızlık etsın bılır yuzune bakmam o yuzden ona gore davranır bıraz tavrını koyman lazım benım annemde bır ıkı savunmaya kalktı kucuk ablası bılmem ne anneme de karısma sen bızım aramızda dedım musade etmedım suan anneme babama duymadığı saygıyı bana duyuyor öyle yada böyle haddını bilmesi gerektıgıni gostermen sart
(504 puan) tarafından
Çok doğru bende biraz yumuşak yuzluyum onun rahatlığı var
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ergen kafası z kusagi diyip herseyi mazur göre göre şimdikiler tepemize çıktı zaten ne demek küfür etmek ne demek susmak ağzına çarp vs demiyorum ama o an tepkini vercektin vermediğin için şimdi yüz bulacak daha çok tepene cikcak Allah aşkına şu çocukları ve gençleri artik simartmaktan herseylerjne aman çocuğum aman kardeşim demekten vazgeçin iyice arsızlığı ele aldı simdikiler
(4,695 puan) tarafından
Aynen öyle valla bide erkek olunca aman aman ona bulaşma simdi kukremesin derler anneme derim bazen bizim abimle aramızda 1 yaş var ben ergenliğimi onunla geçirdim aman ergen o derlerdi e ben neyim derdim şimdi kardeşime valla diyorum bitmek bilmedi şu ergenlikleri
tarafından
Yok öyle kukremesin ne demekmiş o karşısında anne babası var saygı duyacak zaten bunları şımartan tepemize çıkaran anne baba babaanne anneanne dede topluluğu aman oğlum aman kızım hem kendileri egitmez bisey ogretmezler her dediklerine eyvallah aman onlar farklı kuşak aman kıyamam al sana sonuç simdikilerin elimden gelse hepsinin ailesini bulup agizlarina yapistiracaksin me biçim çocuk yetistiriyorsunuz diye
0 oy
(613 puan) tarafından
Ergen kafası takılma 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bizim aramizda 11 yaş var. Ben 28 kardeşim 17. Küçükken bana aşırı düşkündü. Şimdi tam bir ergen. Anneme babama çok cektiriyo. Ama asla bu tarz bişey yapamaz. 184 boyu var o bacaklarını kırarım iyi biliyo. Bı kez kızıma bı dur ya dedi diye 3 ay evime almadım onu. Ki yeğenine çok düşkün. Asla bu tarz bsey yapamaz. Lafını esirgeme. Komşunun çocuğu değil o senin kardeşin. Haddini bildir ki yarın başında ana baba olmadığı zamanda ilk kosacagi.kisi sensin. Sana saygı göstermek zorunda helede onun için bseyler yapiyoken 
(504 puan) tarafından
Çok haklısın bende biraz yumuşak yuzluyum onun rahatlığı var
(1,102 puan) tarafından
Öyle olursan ne yaparsam yapayim alttan alır diye sana da höt höt davranmaya baslycak. Olmaz öyle. Hele ki onun için bişey alıp yapiyorum diyosun. Buna rağmen kalkp kendi evleri yok mu demeleri ağzını yırtmak için iyi bir neden
(103 puan) tarafından
ayni benim kafadansin kiz valla bende asla nr kiz kardesimin ne de erkek kardesimin terbiyesizligini kabul edemem hele bana oyle birsey diyicek cakarim agzina gorur gununu asla lafimi esirgemem kimseden sende bukadar yumusak yuzlu olursan ooo daha cok sey duyarsin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım öncelikle evet kötü bir şey ama unutma ki o senin kardeşin. Hem küçük hem ergenlik çağında belki kız arkadaşı ile planı vardı belki erkek arkadaşlari ile o zamana başka bir planı vardı kendin demişsin biz onlara kutlamaya gittik diye genç çocuk o an öyle demiş olabilir çünkü daha 17 yaşında erkekler bizlere göre daha geç olgunlaşır biz kadınlar olarak doğar doğmaz iç güdüsel olarak anne olmaya ve annelik duygusu ile büyüyoruz ondan kaynaklı bir durum bu o yüzden daha sahiplenici anaç oluyoruz zaten başta erkekler bizim Düşündüğümüz şekilde düşünüyor hayatı aynı görmüyoruz size geldiğinde eğer ona onun gibi davranırsan ya da yüzüne vurursan çok mu sevmiş oluyorsun kardeşini o zaman ondan farkın kalmamiş olacak ne kadar senin evinde olsa gelecekleri ev ona kendini sığıntı yük hissettireceksin otomatik olarak annende öyle hissedecek
(504 puan) tarafından
Haklısın ama gerçekten çok emeğim var bunları görmemesi beni üzdü yani
(2,203 puan) tarafından
Genç canım kesin bir planı vardır sen yine de boşver cahilliğine ver en kötü
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Bence mesafe koy arana kavga et demiyorum ama eskisine göre mesafeli ve soğuk davran o oğlunun dayısı imiş gibi davranmıyorsa sen de onun ablası imiş gibi davranma sıcak ve özenli olma ona sebebini sorduğunda da açık açık söyle kırıldığını 
(504 puan) tarafından
Ben de öyle yaptım konuşmuyorum zaten şuan o da aranıyor açıkçası kendi bilir
0 oy
(7,761 puan) tarafından
Orası seninde babanın evi ister doğum günü kutlarsın ister gider günlerce kalırsın ona düşmez tek laf etmek ama maalesef yapıyorlar benimde kızkardeşim öyle onun yüzünden zor gideriz baba evimize Allah ıslah etsin ne denir başka.
0 oy
tarafından
Kardeşinin tam ergenlik zamanları az biraz yaşı büyüsün hatasının farkına varır 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Küfür kabul edemem direkt o an çıkar giderim. Küserim ve konuşmam özürdileyene kadar.ne o eve giderim ne evime alırım .Ergense ergen terbiyesizliğe gerek yok.bunu kardeşlerin birbirini çok sevmesi ile de alakası yok yine seversin. Annen ve baban müdahale etsinler gerekirse
(504 puan) tarafından
Onlar müdahale etmedikleri için zaten böyle oldu etmedikleri gibi laf da soyletmiyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 640 göst.
28 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Guzel gunler (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 596 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde medvey (1,252 puan) tarafından soruldu

409,155 soru

12,297,124 cevap

38,358 kullanıcı

Kategoriler

...