0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından

image

Kızlar evim çok kücük alsam zor koyarım heryere tasınıyormus orası ayrı ama simdi 16 aylık oğlum var besıgınde yatıyor ayırsam koltukda yatıcak orda yatsın istemiyorum düşer falan kızım olcak 1 bucuk aya doğurucam onada böyle bisey alayım diyorum  6,7 ay yatar diyorum ama bilmiyorum kırmızı hamak besiğim var onda yatırırım diyordum ama oğlum gormeden ters cevirir düsürür falan diyede düsündüm hemde düz değil hani sizce alsammı almasammı bilemedim

33 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Arkadaslar hepınıze cevaplar için teşekkür ederim tek tek dönücek kadar musait değilim kusuruma bakmayın daha karar vermedim esimlede bi istişare yapayım :D

-Reklam-
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bunlarda 6 7 aya kadar yatamiyo maalesef. Buna benzeri var 4 ay kullanabildik
(1,632 puan) tarafından
Evet ikea sniglar ahşap olan..
(1,102 puan) tarafından
Nasıl küçük geliyo ki. Benim kızım 4 yaşında geçen gün yatti valla :)
(1,632 puan) tarafından
Bebeğim çok dönerek uyur hep çarpıp uyanıyor dar oldugu icin :)) bu model için 2 yaşa kadar kullanılıyor yazıyordu sizinki nasıl sigmis bilemedim :) inşallah güle güle uzun vadeli kullanirsiniz siz ❤
(1,102 puan) tarafından
Canım valla park yataktan daha uzun. Ben çok memnunum. Kapasite 20 kg olduğu için 5 yaşa kadar uygun olduğu için aldik. O kadar yaptırmam ama uzun ömürlü bı beşik. Ben çok memnunum
(1,628 puan) tarafından
Çocuk kalkacak gibi olursa beşikten mesela yanlarına yere yastık köy battaniye koy ama öyle düşme gibi biseyi olmuyo zaten hemen kalkıp inmeye alisiyolar düşmedi benm oğlum hiç bu beşikten çok kullanışlı ikinci olcak ondada bundan alcam
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Koz ne 6 7 ayı kızım park besiginde fıldır fıldır bunlara 4 ay ancak yatıyorlar maalesef hamagi sabitleyebilirsin uyurken
(3,070 puan) tarafından
Aynen. Park beşiği 6 ayken alt katına indirdik:)
(13,521 puan) tarafından
Maşallah erken indirmissin bizimki daha kalkamıyor :)
(3,070 puan) tarafından
Çok hareketli kalkmaya çalışıyordu. Tam kalkamıyor ama yanında olmazsak atlarsa diye korktuk:) bide yatak kalın daha yukarıda seviyesi
(13,521 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Ben bunu köy in almıştım gündüz uyutmak için bi beşiğin varsa idare etboşa bunu alma ben 180 d aldım 450 olmuş oha 
(33 puan) tarafından
Of şu gelen zamma bak ya her şey böyle..
0 oy
tarafından
Dönmeye baslayinca olmuyo bunlar ilk 3 y kullanabildim 4.aya girer girmez döndü tehlikeli olacgi icin kaldirdim
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Ay bunlar gecen sene 190 liraydi nasil artmiiis bence alma az yatiyo bunlarin icinde cabuk buyuyolar
(4,894 puan) tarafından
2 yıl once ogluma alacaktım uzun süre kullanılmaz diye vazgectim 140 150 TL di:)
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kızım 9 aylık içinde çok rahat yatıyor elim ayağım 
0 oy
(805 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık yatak odam küçücük anca bu sığdı çok rahat elektrikli de var onu artık pek kullanmiyriuz oradan oraya kayıyor yatarken ama bu beşik çok güzel.
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Aynısını kullanıyorum evet kullanışlı ama şuan 4 aylık ve artık sığmıyor en fazla bu ay da yatar.
0 oy
(336 puan) tarafından
Çok pratik çok kullanışlı bu beşikler ama çok uzun süre yatmıyor çocuklar bunda gerçi çocuğundan çocuğuna değişir bana da babam yapmıştı ikinci kizimda böyle bir beşik 5 ay kullandım oğlumda da 6 ay kullandım sonra sigmadilar içine 
0 oy
(17,062 puan) tarafından
Taş patlasin en fazla 7 8 ay kullanabilirsin bunu
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bundan bende vardı öyle rahat oluyo ki komşu vermişti oturma odasına koymuştum orda oğlumu uyutmak için harika oluyordu bence al çok güzel 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Park besikleirnn fiyatına olms resmen letgo dan park beşik bak cnm yıkarsın tertemiz kullanirsn
0 oy
tarafından
Bebeğe göree değişir. Kızım 2.800 doğdu ordan hesap et. 7 ay rahat yattı. 8. Ay sığmadı. Ve belli bir süre sonra gavur gucur ötmeye başladı. 
0 oy
tarafından
Suan bebegmi onda sallyorum canim :) evse buyuk besgmzde var buda var suanda kuck oldgu icin bunda yatyor ve heryere kolaylikla tasinabiliyor fazla yerde kaplamyo hatta hic denebilir 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Benim kızım 10 aylık olacak daha yatıyor büyük beşiği sevmedi 
0 oy
tarafından
Ben 1.5 yaşa kadar kullandım..3 sene önce 180e almıştım :)) rahat oluyor bana göre
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Ben hiç kullanamadım hamak daha çok kullandık ama bence, ona vercene oğluna bundan alsan daha rahat eder. 

https://ty.gl/8hke0t7w87
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Benim bunun kırmızısı kayınbabam almıştı kızım 14 aylık halen onda yatırım akşamları onda uyutup yatağına alıyorum ama gün içinde beşiğinde yatırıyorum 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
buna benzer almistim ben 5 ay yatti . benim elti bunda 1 yasina kadar yatirmisti cocuk bide kiloluydu

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 504 göst.
0 oy
19 cevap 400 göst.
21 Nisan 2021 Aile kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
0 oy
11 cevap 330 göst.
12 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,685 cevap

36,823 kullanıcı

...