32 haftalık hamileyim dün kayınvalidem geldi yatak odama rutubet ve küf yapmiştı buna dair post açmıştım zaten orda yanlış anlaşıldım sanırım kaynanamın yapmasını istiyor gibi gözükmüşüm istemeden aslında orda demek istediğim yardım ederek beraber yapmaktı neyse bugün evde izinli dün ben yarın gelirim diye gitti 2 kat aşağıda oturuyor kapımı sadece helva getirmek için çaldı dün de bana çık sandalye ye tavanı sil demişti diyeceksiniz eşin nerde eşin yapsın eşim yaza boya yaparız hallederiz doğuma daha var diyenlerden ama bebek yatağıu kurulu oraya sıçramış küf bebeğimin eşyalarına kadar kaynanama diyemedim gelecektin hani diye eltimi aradım en azından yardım etmesi için kapalıydı telefonu açık olması da gerekmiyor kimse emrine amade de değil biliyorum ama inip kapısını çaldım ve açmadı bile evde olduğunu biliyorum çünkü ondan 10 dakika önce süpürge yapıyordu bide ***** gibi açar diye kapıda bekledim eşim akşam odayı değiştirdiğini görüp kızarsa sizce eltşm ile yaptım mı demeliyım yoksa yardım edecek kimsem yoktu mu demeliyim
İnsanlardan sadece 1 kere bişey istemek istedim bu haftaya kadar camlarımı halılarımı sildim sadece en ufak bir şey de yattım etmek istedim ama benden istendiği zaman nedense tabakhaneye b***yetiştirir gibi her şeyin önüne koyarım ama anladım koymamak gerekiyor