0 oy
1,147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Kızlar merhaba bugün annem ile bu konu hakkında konuşunca sormak istedim benm annem babamın cebinden para almaz alsada der mutlaka ama kayannam mesela hep aliyorm diyor günah degl mi anne dedm yok dedi ama mesela ben günah diye biliyorum anneme de kuran kursu hocası demiş eğer alkollü geliyorsa günah degl çünkü zaten parayı oraya harciyor ama evin biseyini eksik etmiyorsa o günah demiş. Mutlaka söyleyin öyle alın eşlerinizjn cebinden demiş siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorm düşüncelerinizi 

22 Cevaplar

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Simdi haram mıdır caiz midir gibi sorularda düşünceler, fikirler, benceler senceler olmaz. Sorduğun soru çok net. Bunun cevabını halis bir hocanın fetvasını öğrenebilirsin. Burda insanlar bence günah veya bence değil diyerek kendi fikirlerini belirtirlerse günah olur. Örneğin.

- Zina haram mıdır ? 

+Haramdır.

- Ya ama bence haram olmayabilir dediğin anda ayeti inkar edersin dolayısıyla haram helal konularında bence demekten sakınalim lütfen 
-Reklam-
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Hahaha ben alırım para sonra para aldım derim tamam balım der . Bazen 100 alırım bezen 5 lira sonra ihtiyacı olursa ona veririm yada eksik alırım . Karı koca arası günah olmaz .o sorun şöyle eğer eve bakmayip gizlice alınır mı alınır bence ihtiyaçi oluyor kadinin çünkü adam vermiyor . Diğer türlü de cüzdan saklayan erkek ne kadar karı koca sorgulamak lazım sonuçta anlık ihtiyaç sonraki ihtiyaç oluyor yeri gelir para üstünü alır aldım derim miktar söylemeden sorun yok der. 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 738 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,624 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 655 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 814 göst.