0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Haydi kızlar bu hayatta en çok neye özendiniz yada neyi kıskandınız ben çok kız kardeşi olanlara özenmişimdir çok şükür bir abim iki erkek kardeşim var onları dünyaya degişmem ama ne bilim kız kardeşi olanlara hep imrenerek bakmışımdır hep bi yanım eksik hissediyorum :(

36 Cevaplar

0 oy
(2,656 puan) tarafından
Hiç öyle imrenipte kıskandığım bişey olmadı babamı kaybedene kadar tabi babasiyla iyi olan kızları kıskanıyorum artık 
(299 puan) tarafından
Başın solsun kuzum
(2,656 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Samimi kankasi olanları çok imreniyorum 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Anne sevgisi gören kız çocuklarını ( küçükken ) veli toplantisina gelen anneleri falan 
0 oy
(338 puan) tarafından
Yurt dışında zengin hayatı yaşayanlara imreniyorum ve evet kıskanıyorum da 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hep Bi abim olmasına özenmşimdir
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Valla canım yeni evliyim 9 ay falan oldu 32 haftalık hamileyim kardeşim 6 yaşında üniversite okuduktan sonra evlendim bu sene ilkokula başladı ikimiz Birbirimizi çok severiz gerçekten bir saç teline zarar gelsin dünyayı yakarım onun için her şeyim benim o 10 saat var otobüsle hamile halimle 10 saat boyunca ağladığımı bilirim evime dönerken en kıskandığım benim ona uzak oluşum ama ben dışında herkesin kardeşime yakın olması bu olaya aşırı sinir oluyorum 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Ailesyile icli disli olanlari annesi babasi deger verenleri ozeniyorum arkadasimin annesi surekli arar gelir kizim napiyorsun falan bizimkiler nerde ne arar ne sorar hep ben ararim bide esini parmaginda oynatan kadinlara hep ozenirim esine her istedigini yaptiranlara
0 oy
(827 puan) tarafından
Kız annelerini kıskanırım : )
0 oy
tarafından

Babasıyla iyi anlaşanlari ve babası yanında olanları kıskanmak değilde hep bir imrenerek baktım keşke benim babamda olsaydı dedim 

En çok dugunde gelinin annesi ve babası dediklerinde hissettim bu yokluğu ağlamaktan tutamadım kendimi düğün gibi değildi benim için:(
0 oy
tarafından
Şeyyy............ Rabbim sağlık versin şuan tek kıskandığım o ;((((
0 oy
(6,333 puan) tarafından
Kiz kardesi olanlari 2 huzurlu ailesi olanlari sukur esimle ewliligimde bi problemim yok ama kendi ailemi kadtetdim
0 oy
(987 puan) tarafından

Ailesine yakin oturup surekli gitip gelenleri

Çocuklarına istediği her şeyi alanları 

Ve arabası olanları 

Biz on kardeşiz şükür hepsiyle çok iyi geçiniriz. 

Aile bağımız cok kuvvetli. Ama gurbete yasiyirum 

Bitarafim hp eksik:(

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Kız kardeş hiç istemedim çoğu kız kardeş içinde herşeyi barındırıyor maalesef ki kıskançlık anlamında görümcemlerde de bunu görüyorum çok bağlılar ama kıskanıyorlar ben ne bileyim kayınpederimi görünce benim babam neden böyle değil dediğim çok oldu yada kaynanamın bu rahatlığını görünce benim annem neden bu kadar dert çekti diyorum açıkcası bunu ilk defa burada diyorum :) anneme bile demedim yani görümcem 5dk yoldan bile gelmez babası hemen iner arabayla alır çalışır 7 8bin maaşı var ama babası hamam için masaj için alışveriş için kartını verir milyarlar verir küçük oğluna bir lafıyla ıpad aldı motor aldı abimle bende hep ** gibi çalıştık dandirik bi teli alabilmek için aman öyle şeyler işte
0 oy
(18,198 puan) tarafından
Üç ablası olan ben :) annem onları iyi ki doğurmuş dert ortagi sırdaş her şeyler valla 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Hep, bir abim olsun istemişimdir .

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 496 göst.
17 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 218 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 507 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Realisthanim (2,597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 635 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,126 soru

12,331,552 cevap

39,222 kullanıcı

Kategoriler

...