Kızlar cidden moralim çok bozuk. 2 yıllık evliyim düğünümden 4 5 ay sonra farkettim ki nişanlıyken bana aldıkları hiç kullanılmamış çamaşırlar taytlar ortada yoktu kaybolmuştu. Evde eltim kaynanam hep beraber yaşıyoduk şuan herkes kendi evinde. Bi kere yüzüğüm kayboldu bulduk kaynanam bana dedi ki merak etme bizim evden hırsız çıkmaz diye. Sonrasında böyle çamaşırlarım kaybolunca kimseye diyemedim geçen gün eltimle konuştuk anlattım camasirlarim kaybolmuştu size diyemedim yanlış anlarsiniz diye bı düzine çamaşır sonuçta az da değil. Geçen gün kaynanamlara gittik belki bana kizacaksiniz ama şeytan mı dürttü nedir bilmiyorum kaynanamin yedek iç çamaşırları koyduğu bi valiz var odasinda sandığın üstünde durur. içimden bi ses oraya bak çamaşırların orda dedi valizi açtım çamaşırlarım içindeydi ayni renk ayni model ayni beden ayni marka. Niyetim karıştırmak değildi sadece o mu aldi diye günahını almak istemiyodum. Dünya malına değer verdiğimden değil sadece karşımdaki insan öyle bir şey yapar mi yapmaz diyerek içim içimi yiyordu emin oldum kaynanam almış eşime diyemedim sizlere anlatıp içimi dökmek istedim ne yapcam bilmiyorum Allah'a Havale ettim