0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yaşında midesini üşüttü hem de grip kusuyor bebeğim ekmek kraker tarzı şeyleri de yemiyor. Ne yedirmeliyim?

7 Cevaplar

0 oy
(853 puan) tarafından
Yoğurt çorbası seviyorsa yap az az ver canim  yoğurt ver az az ver ki kusmasın yine 
tarafından
Yaptım canım yedirdim bugün çorbasını yedi çok şükür bişey yiyebildi sonunda
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Sarı Leblebi ve midenin suyunu çeker bulanmaz. Zorlama pek benimkiler de geçen öyleydi aç kaliyo diye zorla verdikçe içtiği suyu bile fiskirtiyordu. Hiç bişey yemeden uyudular tüm gun. Ertes gün az az leblebi kraker 3 4 günden sonra yemek yemeye başladılar.
tarafından
Leblebi yiyemiyor benimki kusturuyor hemen. Böyle hafif şeyler vermek istiyorum kraker yiyen çocuk yemiyor artık
(3,148 puan) tarafından
Leblebi yemiyorsa bilemedim biz genelde ekmek kraker leblebi üçlüsü ise atlatiyoruz inşallah geçer hemen
0 oy
tarafından
Kusuyorsa hiç zorlama daha çok bulanır midesi canım 
tarafından
Bugün yoğurt çorbası yaptım yedi sonunda. Kaç gündür yemiyordu hep aç yatırıyordum çok üzülüyordum :( Şimdi yatmadan nane limon kaynatıp verdim o biraz iyi geliyor
0 oy
tarafından
Cevaplar için teşekkür ederim güzel hanımlar çok sağolun ❤️
0 oy
tarafından
Hasta çocuk ne verirsen kabul etmicektir benımkı de 2 yaşına girecek sadece meyve suyu içer hasta olunca
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Pirinç lapasi,haşlama patates yogurt
0 oy
(6,900 puan) tarafından
Üsütmemiştir salgın var 2 gün önce iki cocugumda öyleydi sonraki gün ishale döndü. Midesi rahat olsun bisey verme şimdilik sadece su içir sıvı kaybı olmasın. Ne ver sende kusacak daha rahatsız olacak 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,531 cevap

44,445 kullanıcı

Kategoriler

...