Otobs yolculuğu Nedn yapmıyoruz nden her yre kendi arabmzla gidiyoruz diye balkonda hıçkıra hıçkıra ağladım Allah başka dert vermesin
Sokakta bır kedı gordum ve acaba yavruları var mı varsa nerde kı yazık yıyecek aramaya cıkmıs heralde anneleri burdaysa yavrular napıyolar annesiz vs dıye saniyeler ıcınde bır dunya senaryo yazıp delı gıbı aglamıstım kedı gorunce yavrusu nerden geldı aklıma hıc bır fıkrım yık sanırım annelık ıc gudusu ıle
Eşimin yaptığım ekmek arasına şimdi tokum yemicem demesiahaha ne kadar komik ya
Düşünüyorumda herşeye ağlıyordum
Geçen haftalarda bir şeye fazla güldüm bir anda ağlamaya başladım geri gülmeye başladım. Psikoloji bitmiş bende
Bende bu sabah ağladım eşim deli yatar gözüme eli geldi parmağıda içine girdi gözüm kapalıydı nasıl içine girdi diye ağladım garibim eşimde çok üzüldü ya sonra bir gülüyorum bir ağlıyorum ))
Kola için ağlamıştım bir yandan yemek karıştırıyorum bir yandan ağlıyorum esimde oturmuş almicam dedi bende tamam alma alma demiştim agliyordum sonra dönüp harbiden almicakmisin diyip dahada ağlamıştım koşmuştu
Tenceremin cam kapağı kırılmıştıayy eşim videoya çekmişti bunun için mi ağlıyorsun diye hemde hüngür hüngür ağlıyordum
1,498,755 soru
24,481,960 cevap
356,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın