0 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 11 aylık ve 7 kg çok iştahsız sadexe süt içiyor ayrıca sürekli diş sancısı çekiyor ben ve eşim hiçbir şeyi eksik tutmuyoruz kendi eliyle yemek istiyor beceremiyor her yeri kirletmesine izin veriyorum ona rağmen yemiyor kilo almıyor eşimin bir akrabasını gördük geçen kadın bebeğimi kucağına aldı ve dedi ki aaa ne kadar zayıf sınra da gülerek ve sözde bebeği severek dedi ki anne sana bakmıyor muuuu dedi sadece bunu dedi ama çok aşırı zoruma gitti gerçekten ne yani kilolu bebek annesi olanlar iyi anne de bebeği zayıf olanlar kötü anne mi

25 Cevaplar

+1 oy
(421 puan) tarafından
Bir benzerini yaşamıştım sevmediğim bir yengem babam yüzünden amcami almaya kapılarına gittik bnm kızmda uzun boylu ama dışardan zayıf alanda ağır bir bebek ay dur dedi zayıf bişey bu dedi bir kucağıma alayimda inekleri göstereyim çocuğu bir kaldirdi bukez baktı ağır aaa nasıl iyi bakmışsına döndü buseferde ağzı olan konuşuyor takma amannnn 
(136,254 puan) tarafından
konu neydi postlarin
(421 puan) tarafından
Asılsız kız ahaha git fincanlarima bak smdi actim
(136,254 puan) tarafından
asilsiz derken
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet bakmıyorum bıraz sız bakın da ogreneyım de sende gulerek, guldugu zaman herseyın saka oldugunu sanan ınsanlardan nefret edıyorum
tarafından
Al bendende o kadar
tarafından
Şaka yapmıyor zaten laf sokmaya çalışıyor aklıyla
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Vallahi görsen çevremdeki Herkesten de on numara bakıyorum benim tarlaya giderken yaptığım saçını giydirdiğim kıyafetini millet Evde otururken yapmıyor yedirdiğimi yedirmiyorlar bizzat öyle komşularım var çocuklar akşama kadar tozun toprağım Pisliğin içinde ellerine yarım parça ekmek alıp sokaklarda geziyorlar çocukları görsen tombik tombik ama benim prenses edasıyla büyüttüğüm kızımı görsen onların yanında zayıf yani ne yaparsan yap bünye almıyorsa almıyor Annen bakmıyorum Yani bunun bakmakla ne alakası var açmalıyor İşte bu millet Ayrıca her tombul bebek de sağlıklı her zayıf bebek işte sağlıksız veya hasta veya bakılmıyor diye bir şey yok ama Gel gör ki bunu anlamıyorlar
tarafından
Aynn öyle valla bacım :(
0 oy
(780 puan) tarafından
Şakamısını gerçekten, Rabbim herkese böyle dert versin gerçekten. Her bebeğin gelişimi farklı bu ne ya bebek kilosuna takmak sorun olsa ebeniz size söyler, benim oğlum 20 AYLIK olacak 10 kilo anca olmuştur neden gelişim farklı biz erken doğduk, diiş çıkartıyoruz rota virüsüne yakalandık en kötüsü de ben yanında değilim özlüyor yemiyor ama yinede sizin gibi takmıyorum çünkü sağlıklı, zekası, gelişimi iyi kilo ne ya 
tarafından
Ya doktor sıkıntı var dedi zaten mama yazdı ama kızım içmiyor
(780 puan) tarafından
O zaman kafana tak ama başkası dedi die takma ben senin için dedm canm,
tarafından
Yok anladım bn çok teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım milletin ağzı torba değil buzesin boşver cahil ile cahil mi olacaksın. Benimde kızım zayıf kaynnam eşime benim ona bakmadigimi söylemiş kaç eşim diyor sen ona bakmıyorsun yemek vermiyor sun falan gel kendin bak dedim yiyor da ben mi vermiyorum anneyim ben aç mi bırakacam yemiyor bı haftadir hastsyiz evde kaldı nasıl cebellesiyom gördü sesi çıkmıyor 
tarafından
Bu kaynanalar da işsiz vallahi
(829 puan) tarafından
İş ve güçleri gelinlerini kötülemek sanki kendileri dört dörtlük de
0 oy
(8,118 puan) tarafından
Ya o an küfredesim geliyor benim. Bir de tuvalet terliği ile ağzının ortasına vurmak istiyorum 
tarafından
Aynn bnde çok sinirlendim arabaya binince dünyanın küfürünğ saydım çünkü artık gerçekten bıktım bu kız çok zayıf demelerinden
(8,118 puan) tarafından
İleride kilolu olunca da yazık obez yapmışlar çocuğu olur
0 oy
(610 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşında onun yediğini masaAllah masaAllah masaAllah ben yesem 100 kilo olurum ama zayifa yakın normal bı kiloda. Obez olmasından iyidir. Yemek yiyip yememekle alakalı değil kilo.
tarafından
İşte yese bn kiloyu asla sıkıntı etmem
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Ay evet aç bırakmak benim fantazim deseydin. Zayıflatarak yok etmeye çalışıyorum çocuğu bakalım ne olcak sonu deseydin. Te yarabbi insanlar çeşit çeşit yeminle
tarafından
Aynn öyle valla bacım
0 oy
tarafından
Kilolu bebege de kilolu diyorlar el konuşur susmaz alınacak kadar ciddiye alma canını mı sıkıyor sokma evine huzur bozacak kımse gelmesin muhatap olma 
tarafından
Yok onun evinden alınacak bir şey vardı ondan gittik getirdik oturmuyoruz hiç zaten kadın da kaynanamın kankisi kaynanam bize gelince o da geliyor
tarafından
Sende biraz sivri dilli ol olmayan b*yinleri ile laf sokmalarına izin verme
0 oy
tarafından
Ben 2inci sınıfa gittiğimde hiç unutmuyorum öğretmen bişey için boyumu ölçtü 105 cmdim bi de zayiftim kuru kemiktim 24 yaşımda hamile kaldım 36.600 du kilom hayatim boyunca zayıftım he yasitlarimi bırak kendimden küçüklere kiyaslandim çok istahsizdim zaten yokluk zamanı annem ne yaparsa yasin yemezdim babanem anlatiyo bi gün ben inatlasmisim annem inatlasmis en son yere yatırıp dizlerimikollarimi sıkıştırıp üstüme oturmus biberonu ağzıma sokmusta o sütü yinede icmemisim eee bu kdar çabalayan anne kötü anne mi ki 2 kardeşim daha var onlarda obez oldular onlara da bakan aynı anne banada ve benim annem dünyanı en iyi annesi tırnağı olamam 
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ya bırakın bu işleri bacılar yaa,kime ne kimin bebesi kaç kilo bide kendinize dert ediyosunuz 

He bakamıyom,sen bak diyeydin
tarafından
Anneliğime laf edilince gerçekten çok zoruma gidiyor ama haklısınız
0 oy
(542 puan) tarafından
Of böyle postlar görünce aşırı Deli oluyorum sokacan lafını kim derse bak bakalım birdaha diyebilir mi asla ama asla ciddiye alma evladının sağlığı yerindeysei keyfi yerindeyse aç uyumuyosa elhamdülillah dicez  lütfen zamana bırak hepsi geçer zayıf olsun büyüyecek illaki değişecek hepsi 
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Öyle diyenlere bi sinir oluyorum bakamıyoruz aç bırakıyoruz kötü anneyle ilgisi yok canım milletin boş bogazligi kilolu olsa bi dert zayıf olsa bi dert laflar hiç bitmiyor 
0 oy
tarafından
Onlara ne ki zaten ayrıca diyelim bakmiyorsun aç birakiyorsun millete ne şunlara gereken cevap verilmediği sürece çeneleri hiç durmuyor
0 oy
(264 puan) tarafından
Bos ver onlari ya bnm 2 bucuk yasindaki oglum 12 kilo kim gorse amcası falan anne sana yemek vermiyormu diyor oglum veriyor veriyor diyor cok kiloda iyi deil sağligi yerinde olsun yter cesit flan ayrt etmez yer ama buyuk oglum 5 yasinda ne güc ne bisey var yasina görede kilolu boylu poslu cok agr bin bir cesit hastalk var onda oldrsende peynr zeytin recel yogur sut yemz ya patates kzartacn ya sucuk ypcn yemklerin hpsini yemiyor 
0 oy
(439 puan) tarafından
Benim kızım 15 aylık 10 kilo falan kaynanam zayıf diyo sinir olyom bende babası kilikli.diyom herzmn 
0 oy
(853 puan) tarafından
için rahat olsun cnm tek değilsin.Bana neler mi demediler cnm eş yakınları nedense hep çatal dilli oluyorlar yok ben acemiymişim yok eğitilmemişim yok bu çocuk çok zayıf iyi bakmamışız cocuğa ben yolda eş yakını görünce artık yolumu değiştiriyorum cnm eş yakınları hiçte lazım değil sadece negatif duygu yükleniyor gelinlere 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Evet annesi ona bakmıyor siz evlatlık alında siz bakın diyip gulseydin o şakaysa bu da şaka. İnsanlar cok densiz gercekten. Bunu insanın uzecegini bilmiyo gibi b***b***konuşuyorlar 
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Ayyyy annende sana hiç ceviz yedirmemis kucukken heraldeee deseydin :))
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yok be canım takma kafana Ağzı olan kullanıyor .beyinde olmayınca çıkanlar boş laf oluyor haliyle.ahandq bende 2 tane var .kızım zayıf neler yapıyorum yok.oglumda kilodan kendini zor kaldırdı da yürüdü.ikisinede ben bakıyorum.bunye bu 

İlgili sorular

+4 oy
34 cevap 860 göst.
0 oy
9 cevap 346 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu

413,032 soru

12,435,117 cevap

45,787 kullanıcı

Kategoriler

...