0 oy
697 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 11 aylık ve 7 kg çok iştahsız sadexe süt içiyor ayrıca sürekli diş sancısı çekiyor ben ve eşim hiçbir şeyi eksik tutmuyoruz kendi eliyle yemek istiyor beceremiyor her yeri kirletmesine izin veriyorum ona rağmen yemiyor kilo almıyor eşimin bir akrabasını gördük geçen kadın bebeğimi kucağına aldı ve dedi ki aaa ne kadar zayıf sınra da gülerek ve sözde bebeği severek dedi ki anne sana bakmıyor muuuu dedi sadece bunu dedi ama çok aşırı zoruma gitti gerçekten ne yani kilolu bebek annesi olanlar iyi anne de bebeği zayıf olanlar kötü anne mi

25 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Kuzum neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum bebeğim çok kilolu maşallah sütüm yarıyor bugün görümcelerimler görüntülü konuşuyoruz hergun konusuruz anamm sen zayıfladın mi halam annen sana bakmıyor mu gelin helede saçlarını bı yolayim annenin diyor ne var ki bunda alınacak genelde bebekler severken soylenir yani benim hiç aklıma bile gelmez alınmam yani sende takılma bu kadar kendine zarar 
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Benim kızım 18 aylık 10 kilo hemşiremiz bile aşırı zayıf diyor. Bana bebeğin zayıf diyenlere kasaba et borcumuz yok diyip geçiyorum. Çocuk açlık sınırında değil ya ne olmuş zayıfsa hiç kimseye aldırma kilolu olmak marifet değil sonuçta 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
amannnn canim kendini bilmeyen konusuyor bnim sukur sutum vardi 19 aylik hala emziriyorum ilk 7 ay boyunca direndi meme reddi oluyordu ayakta geze geze emzirirdim 2 dk zor emer cekilirdi mama almadi bnde zorladim emmesi icin birakmasin diye zayif ilerledi hala da oyle gidiyor ustune cocugum hep idrar yolu enfeksiyonu gecirdi 2 ayliktan bu zmana kadar o yuzden de dogru duzgun ememiyordu yavrum bana herkes herseyi söylüyordu hala da soylerler umrumda bile degil esim dahil sutun yaramiyor yarasaydi boyle mi olurdu cocuk falan en fazla 2 yasina kadar almaz diyorum 2 yasindan sonra. memeti kesince mecbur yiyecek oylelikle kendimi rahatlatiyorum sende söyleyenlere karsilik ver doktoru var takip ediyor herseyi normal de geç bosver
0 oy
(6,884 puan) tarafından
Akşama kadar defalarca sofra kuruyorum çocuklarım icin 

yemin ederim her şeyi deniyorum onu yemedi belki bunu yer bunu yemedi belki başka şey yer diye herşeyi getiriyorum 

gerekirse gece yarısı esimi gönderir biseyler aldırırım belki yerler diye ama yemiyorlar napayım insanlar saçmalıyor. 

Benim oglumada zayıflamış falan diyolar diyenlerden çok daha iyi bakiyrkjm ama yok yemiyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Birde hasta olunca derler öyle 'nerede hasta ettin çocuğu' buzdolabında beklettim diyesim geliyo :angry:

İlgili sorular

+4 oy
34 cevap 833 göst.
0 oy
9 cevap 345 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 339 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu

411,717 soru

12,394,418 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...