0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar bulunduğumuz yerde az zamanımız kaldı doğuda 5. Bölgedeyiz eşim kendi memleketimi istesem çıkar diyor Ankaralı ama ben Ankara istemiyorum kaynanam ile uzakta bile ciddi sorunlar yaşadım yakında ne olur kim bilir  böyle olup memleketine çıkan varmı

11 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Senin memleketine niye istemiyorsunuz ki
(866 puan) tarafından
Benim memleketim de yakın Ankara'ya ama erkek ya işte illa kendi memleketi olacak
-Reklam-
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Şimdi sordum eşime zor dedi artık kendi memleketine çok vermiolarmış
(5,404 puan) tarafından
Ankara olduğu için verirler hem de yüz de 90
(2,987 puan) tarafından
Kendi memelekete artık vermiyorlar canım
tarafından
Vermez canım %90 niye diyorsun ki imkansız yani anca çok çok büyük torpil olur ne senin ne de eşinin memleketi çıkmaz
(5,404 puan) tarafından
Ankara İstanbul izmir Memleketi olsa da veriyorlar. Kesin bilgi.
(5,404 puan) tarafından
Değil canim niye bilmediğim birseyi uydurayim, bu 3 il dediğin kapsam dışında
tarafından
Kız ne bileyim hiç bir şekilde çıkmıyor dedi eşim daha geçen yine albayla falan da görüştü o da demişti ama bak bilmiyorum bu şehirleri hem uyduruyorsun demedim ki imkansız dedim şaşırdım da çok saçma niye o üç il ki
(2,987 puan) tarafından
Biz Ankara'dan geleli 4 ay oluyor eşimin devresi Ankaralı abiside kendisi de memleket olarak Ankara yazıyor ama gelmiyor kendi memleketine vermiyorlar
(5,404 puan) tarafından
Bu sene kendi memleketini yazma yasağı gelince bu 3 il dışında bırakıldı, bizim arkadaşlar hep gitti. Biz bilerek yazmadık büyük yer sevmiyoruz
(2,987 puan) tarafından
Bilmiyorum biz doğuya giderken arkadaşlar batıya gelecekti kendi memleketini çok istiyordu hatta araya adam falan kuydular yine çıkmadı
(5,404 puan) tarafından
Yüz de 90 dedim zaten kontenjan dolmuştur ya da merkez değil de ilçelere yazsalar belki gelirdi o da var
(5,404 puan) tarafından
Herkesi her yazdığı yere vermiyorlar keşke ilk yazdığımız gelse  =)
(2,987 puan) tarafından
Canım 2 sine de mi dolacak eşime sordum simdi kütüğü oldugu yerde neresi olursa olsun artık alım yapilmiyor dedi
(5,404 puan) tarafından
Biz bu sene tayin olduk geldik herkesi verdiler =) benim de eşim yanımda yine sordum aynen öyle dedi yanlış mı hatırlıyorum dedim yok dedi.
(2,987 puan) tarafından
Kız bizde bu yil tayin olduk hatta diyorum ya 4 ay önce Ankaradaydik
(5,404 puan) tarafından
Biz de sirnaktaydik arkadaşlar ankarali ve ankarayi yazdı, İstanbullu İstanbulu yazdı hepsine çıktı gittiler. Biz de onları görmeye ankaraya gidiyoruz =)
(3,529 puan) tarafından
Kızlar demekki her bölümde farklı oluo kimi bölümler rahat gidio kimi gidemio ikinizde haklısınız:)
(5,404 puan) tarafından
=)))) zahahwhahabh aman yazın çıkarsa çıktı. Valla gidenler çok çok pahali diyor çalıştığı yere 40 km ötede ev tutanlar var
(4,876 puan) tarafından
Askeri personeller kendi memleketinde çalışma imkanı zor .
Polislerde o yok mesela kendi memleketinde çalışabiliyor herhangi savunma sicilinde sıkıntısı yoksa çalışır bu sene  biz istedik kendi memleketmze vermediler hatta listeden çıkarmamizi başka tercih yapmamız istendi
(5,404 puan) tarafından
Bizimde öyle oldu kendi memleketlerimiz silindi ama Ankara İstanbul İzmir olanlara verdiler =))) tövbe kızzz hadi ben yattım.
tarafından
Kızlar mardindeyim ben eşimin arkadaşı ve eşi mardinliler diyeama ona ihtiyaç var karakolda hatta kaçıncı uzatmayı verdi kabul ediliyor gondermçıkmaz yani bu ortada büyük şehir evet olabilir çünkü oralarda akrabaya falan torpil gecemezsin zaten memleketlerin çıkmaması sebebi bu torpil geçenler.oluyor ee akraba mesela karakolluk işlemler oldu mu arıyor
(866 puan) tarafından
Ya  eşimi nasıl ikna edecem bilmiyorum
(2,987 puan) tarafından
4702 Mardin neresi bizde Mardindeyiz
tarafından
Merkez canım siz
tarafından
Kız konuştuk biz senle sen kabaladasin dimi
(2,987 puan) tarafından
Evet canım kabala konusmus olabiliriz:)))
0 oy
tarafından
Eğer özelharekatçı değilse ya da herhangi bir operayonda kişisel bir başarısı yoksa kütüğünün olduğu şehire tayini çıkamaz endişelenme.
(866 puan) tarafından
Yok özel harekat değil yok öyle başarısıda inşaallah çıkmaz hayırlısı ile tabiki ama görünen köy klavuz istemez
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm bizim kendi memleketimizde bolumumuz olmadiig icin batida farkli yerleri yazmistik izmirdeyiz
(866 puan) tarafından
Herşey gönlünüzce olsun
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Diğer posta da yazım kütüğün olduğu şehire tayin yok 
(866 puan) tarafından
İki kere mi paylaşmaşım canım doğuda 5. Bölge olunca büyük şehirleri veriyorlar diye biliyorim
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ankara kesin çıkar hiç yazdirma  =) ve çok pahali batı maaşı ile elinizde hicbirsey kalmaz. Biz bir tık aşağıda kirikkaledeyiz =) Ankara 70 km sürekli gidiyoruz kiramiz uygun küçük yer sakın. Bunları düşünerek tayin yazın . İstanbul ve Ankara çoğuna tercih dışı geliyor 
(866 puan) tarafından
Eşim kendi memleketim diye tutturdu ikna edemedim
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kendi memleketi çıkmaz belki yakın yer yazarsa memlekete olabilir benim eşim yazacakti kendi memeleketine artık varmiyorlarmis ama memlekete 3 saat uzaklıkta yiz yakın yerleri yazmıştı 
(866 puan) tarafından
Önceki yerimiz bizimde 3 saatti sakıntı yaşamadım
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Başarısı yüksekse çıkar o. 
(866 puan) tarafından
Bilmiyorum canım onu ama hiç sorun yaşamadı
0 oy
(5,327 puan) tarafından
kuzum vallaha rapor oldugu halde ank cikmadi  bize ama ark biri ankarali o ankaraya tayin oldu sakin memlekete gitme bizde tasinsaydik garanti ya bosanir yada cinnet gecirip ilimizden biri birini oldururdu
(866 puan) tarafından
Ben eşime bunu anlatamıyorum kendi memleketim de memleketim
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Canım kendi memleketine vermiyirlar o yüzden rahat ol yani eşim isteyecem dedi vermiyorlar hatta dün yanımda konuştu:))
(866 puan) tarafından
Ya inşaallah eşim büyük şehirlere veriyorlar dedi bende korktum tabi hayırlısı neresi olacaksa oraso olsun ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,812 cevap

43,388 kullanıcı

Kategoriler

...