0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Bu akşam bize yatmak için geldiler neyse normallde baba karşı iyi biridir ama patavatsızliklari vardır az önce oturuyorduk mutfağa gitti musluğu sonuna kadar açtı su baya aktı benimde dikkatimi çekti bı bahaneyle gittim ıyy kusmuş görmezden geldim çıktım bana bı açıklama yapmadı ordan çıktı tuvalete kustu kusacak yer mi yok insan mutfağa mı kusar Allah aşkına ben eşime ellerini bile yikatmiyorum ne rezillik ya mutfağı da temizlemedi lavabo parçalarla dolu sinir oldum ya bulaşıklarım vardı çocuğu uyutuyorum inşallah temizler hala oturuyo 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir abartmiyosun. Olabilir belki o an oraya yetisti bi anda geldiyse banyoya yetisememis olablir ama temizlemek zorunda. 
(274 puan) tarafından
Tuvalet mutfaktan daha önde oraya girebilirdi ilkden
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayyyy midem kalktı ya tamda cips yiyordum :D

İğrenç gerçekten ne diyim 

(274 puan) tarafından
Deme boşver aman
0 oy
(79 puan) tarafından
Benim mide suan öggggg
(274 puan) tarafından
Kaldı orası öyle
(79 puan) tarafından
Valla bacim maske tak , bir güzel sirke çamaşır suyu annam ne varsa dök ,guzelce yika  kaynayi da uyar gitsin
(274 puan) tarafından
Sabaha kadar bekleyecek
0 oy
tarafından
Ayy midem kalktı nasıl temızlıyeceksın orayı bide nasıl alacak miden iğrenç ya
(274 puan) tarafından
Temizlemiycem
0 oy
(3,419 puan) tarafından
İgggggg benimki yapmış olsa laobayi degistiririm heralde içim asla almaz kendi evinde mutfakta dış fircaliyordu gördüm kızdım bida yapmadı kendi evi olsada gitsin tuvalette banyoda yikasin mutfak nedir yaaa 
0 oy
tarafından
Yani yuhhh diyecem ama ayıp olacak . Kocaman kadın tuvalete gidemiyor mu allah aşkına ben şahsen asla temizleyemezdim çünkü ben kendim kustugum zaman bile tiksiniyorum kızım oğlum kussa bile midem kalkiyor . Bünyem kaldırmıyor. 
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Bence isteyerek yapmamıştir ya 
0 oy
(127 puan) tarafından
Ben bilemedim nasıl insanlarsiniz inşaallah aynisini yasamadan olmezsiniz
(274 puan) tarafından
Neyi yaşamadan olmiycem neyi
(127 puan) tarafından
Kavinvalide olupta kusarsan vs bisey olursa gelinin veya damadın gordugunde gelir yanina sorar su verir igrenmeyip buralara kadar taşımaz:)
(274 puan) tarafından
Tamam sen temizle okey

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,365 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
31 Aralık 2021 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu