Kaynanamın bu günki postları.
1. Gelinim dişciye gitmek adıyla evden çıkıb kuaföre gitmiş. Ve sadece kaşını aldırdığını söylüyor. Saçlarını boyatdığını sonra fark edib sordum. Sormasam söylemeyeceketi. Ayrıca çok kötü olmuş
2. Gelinim , kaynımın gelinine hediye giysi götürmüş. Ama kızın kaynanasına vermiş. Üstelik kıza da sormamış sana verdilermi diye. Belki kadın gelinine vermemiş, ya da kendi adıyla vermiş. Bi şeyide iyi yapsa şaşarım. Ha söyleyince de bozuluyor. Dil desen papuc kadar.
3. Gelinimin eczaçıya geri vermesi gereken ilac var. Pahalı da ilac. Yanında gezdiriyor. Geri vermiyor. Paranın kıymetini bilmiyor. Bin bir zahmetle kazanılıyor o para.
4. Yılbaşı geliyor. 1 ocakta gelinimin doğum günü. Kolunu kaldırıb bi tatlı, kek, pasta yapmıyor. Söyleyince ben tedavi oluyorum, çok iş yapıb kendimi yoramam diyor. Sabahdan akşama uyuyor. Yemeği bile ben yapıyorum. Yemek bişirmeyi öğretememiş annesi.
Ayrıca pahalı nevresim takımı almışdım doğum gününe hediyü. Burnunu kıvırdı. Vermem artık. Gitsin kendi ucuz , eskimiş nevresimlerini kullansın.