0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Surekli kafamı olumsuz şeylerle meşgul ettiğimi fark ettim geçmişte  yaşanan pişmanlıklar ya da gelecekteki korkular nedeniyle bugünü de mutsuz bir şekilde yaşayıp gidiyorum ama ben artık karamsar olmak değil umut dolu hayat dolu olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim böyle birşey mümkün mü ?? Günlük hayatta kendinizi nasıl motivasyon ediyorsunuz ? Ben bazen herşeyi unutup anı yaşayım diyorum fakat pek mümkün olmuyor yine kafama biseyler takılıyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mümkün  tabi ama cevresel faktörler bir müsade etmiyor ki pozitif olalim :/
(709 puan) tarafından
Aynen biri bitiyo diğeri başlıyo
-Reklam-
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Halime şükrederek ve her zaman benden daha kötü durumda olan insanlar oldugunu düşünerek. Halime şükrederek.... 
(709 puan) tarafından
Ama ben o kötü durumdaki insanlar içinde üzülüyorum...
(25,199 puan) tarafından
Böyle hayat geçmez bir psikolojik destek lazım size. Her an herşeye üzülseydik yaşayamazdık
0 oy
(2,556 puan) tarafından
Surekli gecmisi düşünmek bas ağrısından başka bişey yapmiyo yani cok hatali olduğum yerde bi bi dha yaomam diyorm gelecekte nasil davranmam gerektigini düşünüyorum hayat stratejisi belirliyorm oyle devam ediyorm. Sıkıntıli gunlerde diyorm kendi kendime hangi sorunu asmadimki hangi dert bitmedi elbet bu da bitecek her sey olacagina varir diyorum takmiyorm :)
0 oy
tarafından
Her şeyi akışına bırakan biriyim ne olcaksa zaten olur kimse engel olamaz o yüzden kafamı yoramam :)) gün boyu oğlumla ilgileniyorum kocamı beklihoem :) 
0 oy
(639 puan) tarafından
Atalarimizdan biri demiş ki her şeyinizi herkese anlatabilirsiniz ama sakın mutlu olduğunuzu anlatmayin çünkü insanlar bunu da mahvederler. 
0 oy
tarafından
Ayni durumdayim senin gibi sadece kızıma bakıp gülümsüyorum varlığı için şükrediyorum 
0 oy
(650 puan) tarafından

YouTube a takıntılarımızdan nasıl kurtuluruz yazarsanız. Bir çok psikolog'un videoları geliyor. Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Kafamda olan şeyleri silip atamıyorum. Hiçbir zaman başka şeyleri umursamadan kafama takmadan yaşayamadım yapamadım da. Tek çözüm galiba kendine işe vermek sürekli meşgul  olmak. En azından bişeyler düşünmeye fırsat olmaz o zamanlar
0 oy
(639 puan) tarafından
Mış gibi yapıyorum.beynim de ikna oluyor galiba ;))) olumsuz cok ama çok şey var. Umut edecek bi şey yok görünürde. Allah var gaile yok elbette. Bunu telkin etmeye çalışıyorum.gelecegi ve geçmişi olumsuzluklarla dusunmemeye çalışıyorum. Çocuklarımın büyüdüğünü ve onlarla guzel etkinlikler yaptığımızı hayal ediyorum.tabi arada geliyor ruhuma daralmalar falan da... mümkün olduğunca kulak vermiyorum. Şimdi de ikinci üni. Ye kayıt oldum ki hem bi hedefim olsun hem çocuklarımın önünde kitap açan bi anası olsun. Bakalim...
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben her zaman herşeyin en kötüsünü düşünürüm başıma ne gelse aayyy bunada şükür böyle olsa daha mi iyi olur du feln derim çok üzülmem keşke yi çok kullanmam  böyle olması gerekiyor demekki diyer gecerim
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Herkeste var o inan. 10 yıl önceki mevzuyu tartışıyorum kafamda bazen. Gerçekten yaşamın kıymetini özellikle gençliğin ve güzelliğin kıymetini bilmek gerekiyor yaşlı Bi kadının anlatmıştı sağlıklı genç ve güzel olmanın kıymetini bil ek gerekiyor ve erkeklerden uzak durmayı tavsiye ediyordu twyze:) 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 726 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 222 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,435 göst.

Kategoriler

1,444,036 soru

23,727,928 cevap

313,365 kullanıcı

...