Merhaba kızlar, herkeste mi bu his oluyor yoksa yalnız bende mi var bilmiyorum 3buçuk aylık bebeğim var. O kadar uykusuz, yorgun ve bitkin hissediyorum ki geceler zaten uykusuz geçiyor 10 kere kalkıyorum. Gündüz deseniz bebiş uyurken uyu diyorlar ama anca yemek temizliğe yetişmeye çalışıyorum. Bu arada kendime bakma fırsatım hiç olmuyor. Göz altlarım şişmiş, sanki leke çil gibi şeyler çıkmış doğumdan sonra yüzümde bide aşırı kilo verdim bu süreçte boyum 169 kilom 48kg, sanki eşim beni artık eskisi kadar beğenmiyor gibi hissediyorum. Saçımı lohusayken bi sinirle tutup kestim omuzlarda. Onu da boyatayım diyorum hem kuaföre gidecek vakit yok hem de boya emzirdiğim için zararlı diye biliyorum. Makyaj deseniz zaten pek beceremiyorum cildim yağlı fondöten sürsem çok belli oluyor. Öyle çok bi malzemem de yok zaten. Eşime güzel görünmek istiyorum ama neler yapabilirim bilmiyorum evden 40 yılın başı anca çıkabiliyorum. Bana öneri verir misiniz neler yapabilirim? sanırım ufak çaplı bir bunalıma girdim, değişim istiyorum.