Yaşasaydi 81 gunluk olucakti suan boyle post degil de cok agliyor Yada emmiyor diye post aciyor olucaktim. Hala acim dinmiyor. Her gun agliyorum. Burdaki dusuk yapan kadinlara teselli olmak amacli cok sey yaziyorum. Ama benim de icin yaniyor. Hem de cok yaniyor. Fotograflari var video su var. Öldukten sonra 2 kere gordum o an ki surati kapali gozleri var aklim da. Artik hic biseyden haz alamiyorum. Benim yanim da bebek konusu acilsa hemen ustume aliniyorum. Bagirip cagirip gidesim var. Bana acıyıp bakiyorlar. Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben gulerken yavrumun topragin altinda oldugu aklima geliyor. Kendimden utaniyorum. Yeniden hamile kalmaya calisiyorum. Iliski esnasin da bile agladigim oluyor. Ona ihanet ediyormusum gibi. Kotu oluyorum. Ben sevdiklerimin olmesinden o kadar korkuyorum ki. Artik her aksam yattigim da acaba Ben uyanacakmyim diye uykuya daliyorum. Esimi kaybetmekten korkuyorum. Evet dun ki kisi hakli bu kucuk yasta bu aciyi cekiyorum bunun yerine suan gezip tozabilirdim. Ama ben pisman degilim. Evlenmeseydim benim bu yavrum olmaz di. Evlat acisini peygamberimiz bile goz yasi dokmus. Artik yasamayanlar siz dusunun. Nasil aci bir sey oldugunu. Insallah da yasamazsiniz.
Rabbim sabırlar versin
1,507,784 soru
24,610,759 cevap
364,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın